Gezonde Tips Voor Gezonde Lifestyle En Gewoontes

Instagram is een tool die heel bekend is geworden , het word ook gebruik voor verschillende doeleinden. Denk aan mensen die dit gebruiken als entertainment en grappige filmpjes zetten, anderen delen graag de mooiste plekken op aarde, andere delen graag gezin foto's , en dergelijke … 
Het is superleuk dat iedereen deze tool gebruiken om hun interesses te delen. Ikzelf gebruik deze om de mensen positief in te stellen met leuke en interessante dingen die mij boeien en hopelijk boei ik ermee ook andere mensen.

Sinds anderhalve jaar zijn mijn man en ik intensief bezig mensen te motiveren om hun levensstijl te veranderen.  We vinden het geweldig te zien hoe ons leven veranderd is door gezonder door het leven te gaan en dit te delen met mensen.
Instagram is de grootste tool die ik gebruik om met mensen te communiceren. 
Ik krijg vaak de vraag of het niet moeilijk of saai is om altijd maar 'gezond te eten'. Neen, het hoef niet saai te zijn! Jij maakt het boeiend voor jezelf door jezelf positief in te stellen als je gezond gaat eten of als je een beetje over de schreef gaat. 
Wat belangrijk is om te plannen. Mijn man en ik hebben vaak de gewoonte om zondagavond een pen en blad te nemen en letterlijk alles opschrijven wat we eten gedurende de komende week. 

Belangrijk is ook om te weten dat jou lichaam elke 2-3u gevoed moet worden. Een gewoonte die we als baby wel hadden maar naarmate je ouder word zelf regeltjes opstellen om vaak voedingen over te slaan.

Ook als je naar de winkel gaat om alles te komen wat in de Menu's staan, je liefst je huis verlaat als je gegeten hebt, waarom? Omdat als je in de winkel staat met een lege , knorrende maag je meer behoefte hebt om ongezonde dingen te komen die enorm veel suikers en vetten bevatten.
Een geregelde routine in verband met beweging is ook belangrijk. Door regelmatig te bewegen en gezond te eten ga je veel sneller vet verbranden en zullen jou resultaten veel sneller te zien zijn! In de bovenstaande en onderstaande foto's zie je dat ik geregeld sport en vaak foto's deel van mijn gezonde gerechtjes. 

Gezonder leven en bewust te zijn van je lichaam hoef niet iets negatief te zijn. Zelfs in deze koudere dagen , als we net meer zin hebben in hartige en warme overschotels, kan dit ook in een gezonde stijl. Wil je graag meer info over gezond eten en gezonder door het leven gaan? Check zeker en vast mijn Instagram en contacteer me !!!

Ga er 100%, because YOU can do IT!! ;-)
Xxx

Reacties