NIEUW The Body Shop - Body Yoghurts


Ik ga er niet om liegen! Het gebeurt wel eens dat ik een beautystap oversla, een stap dat erg belangrijk is .... Ik heb soms geen zin om mijn lichaam goed te hydrateren , ookal merk ik dat ze droog is. Het kost me gewoon veel moeite zo lang te wachten tot alles ingetrokken is. Nee nee, deze mama heeft gewoon veel te weinig tijd! 

GENOEG NU!

Je haasten? Geen tijd? Al helemaal omdat je een spijkerbroek wilt aantrekken en over tien minuten weg moet! Als zo’n ochtend je bekend voorkomt, behoor je tot de 35% van de vrouwen die geen hydraterende producten gebruikt omdat dat te veel tijd kost. 
Het leven is te kort om te wachten, de textuur van de nieuwe Body Yogurts trekt binnen 15 seconden in!

Nu breekt het merk opnieuw met de gevestigde tradities, met een compleet nieuwe formule. Body care zal nooit meer hetzelfde zijn! Waarom zijn de Body Yogurts zo origineel ? De verfrissende geltextuur trekt direct in de vochtige huid in en zorgt 48 uur lang voor lichte hydratatie. Je kunt nu 15 seconden na het douchen in je jeans (of pyjama) springen! Onze Body Yogurts zijn perfect voor een ochtend- of avondritueel, voor milde zomerdagen waarop je een plakkerig effect wilt vermijden, of
mistige winterdagen waarop je maar aan één ding denkt: warme kleding. De bonus: je huid straalt het hele jaar door.

Wedden dat je na het gebruiken van onze Body Yogurts binnen 15 seconden je jeans kunt aantrekken?
Oh, en hadden we al gezegd dat de nieuwe lichaamsverzorging 100% veganistisch is? De onweerstaanbare Body Yogurts zijn er in de vaste edities met Strawberry, Mango, Almond Milk, Moringa, British Rose en Banana (Limited Edition). 

Deze Body Yoghurts zijn te koop voor de prijs van : 200 ml - € 10Al deze Body Yogurts bevatten allemaal biologische community trade-amandelmelk uit de Spaanse regio Alicante. The Body Shop werkt sinds 2016 met Mañan. Deze organisatie biedt lokale boeren financiële stabiliteit en bevordert agrarische technieken die minder ingrijpende invloeden hebben op de omgeving. Ze maken hun eigen compost van de schillen van gebroken amandelen die niet als voedingswaren worden verkocht. Zo wordt er minder verspild.


Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts