Review - Onze ervaring bij Welness 'Di-Sano'


Ons eventjes helemaal ontspannen en elkaar verwennen is iets wat we allemaal nodig hebben. Vorige week donderdag hebben mijn man en ik een hele dag samen doorgebracht door met elkaar leuke dingen te doen. Ik vind het erg belangrijk om eventjes stil te staan en te genieten van stilte en rust om ons heen. Omdat mijn man in de maand Januari het drukjes had op zijn werk, had ik een leuke dagje gepland voor ons beiden. 

Het is nu de 3de keer dat mijn ventje en ik ons hebben laten ontspannen en verwennen door naar Di-Sano Prive-Sauna en Welness te gaan. Deze is gelegen in Neeroeteren (Belgiƫ), ongeveer 30 minuten rijden van ons huisje. De locatie van deze Welness is zo rustig omdat je helemaal niets hoort van de omgeving. Hij is gelegen onder de prive-woning van de eigenares, en alles is ongelofelijk relax, en zo ontspannen ingedeeld, gewoonweg hemels!

Je kunt al je stress en zorgen uitzweten in de sauna, en vervolgens lekker afkoelen onder de regendouche. Ook is er een stoomcabine met eucalyptus die je luchtwegen helemaal openmaken. Verder kun je je vermoeide spieren laten ontspannen in de jacuzzi om vervolgens tot rust te komen bij het haardvuur. De bonus hebben we helemaal niet laten voorbijgaan, je kunt je er trouwens ook heerlijk laten masseren.


Natuurlijk word er ook erg goed voor je maagje gedacht. Di-Sano denkt ook aan alles!! Diverse culinaire schotels , van uitgebreide hapjesschotel tot vers bereide Tagliatelli Scampi, staat op de menukaart. Vergezeld van een goede wijn maken deze het wellness gevoel helemaal compleet.MIJN MENING :


Het is niet gek als ik zeg dat dit echt de moeite is om heen te gaan. Voor 2,5u Welness en een half uur Prive-Massage ben je helemaal zen! Zowel mijn man als ik waren ongelofelijk tevreden elke keer we hier geweest zijn! Ra Ra Ra, waar gaan we de volgende keer? DI-SANO For Sure!!!
LOCATIE EN CONTACTGEGEVENS :
Drievekkenweg 70
Neeroeteren, Limburg, Belgium
Bellen 089 20 51 90


Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts