NEW Gezichtsverzorging : Caudalie - Premier Cru


De basis van goede makeup, is een goede gezichtsverzorging. Welke type huid je ook hebt, droog-vettig-gemengde huid-enz , is het belangrijk om je gezicht goed te verzorgen en te hydrateren. 
Met het nieuwe Premier Cru Serum zet Caudalie een grote stap voorwaarts in de complete anti-aging verzorging. Dit serum -met een hoge concentratie aan hyaluronzuur- is het enige product van het gamma dat het nieuwe Vinergy-complex bevat.
Deze ongeëvenaarde formule is een booster van efficiëntie. Naast het revitaliseren van de huid om alle tekenen van veroudering te corrigeren, verveelvoudigt het Serum de werking tegen rimpels van de Premier Cru Crème. 

Serum + Crème = 7 x efficiënter op rimpels, vanaf 7 dagen:

De huid heeft meer vitaliteit: 78%

De huid ziet er steviger uit: 80%Premier Cru Het Serum, de essentie van anti-aging. Dankzij het gepatenteerde Vinergy complex zorgt dit serum voor een intense revitalisering van de huid en geeft het de huid een energieboost om tekenen van veroudering te corrigeren. Verveelvoudigt de efficiëntie en verhoogt de anti-aging werking van uw crème. De huid ziet er jonger en mooier uit en straalt van vitaliteit.

Te koop voor de prijs van €103,80 (30 ML)Premier Cru De Crème, de “crème de la crème”. Deze uitzonderlijke, luxueuze en efficiënte crème biedt een complete anti-aging werking zodat de huid er zichtbaar jonger uitziet. De smeuïge textuur maakt de huid fluweelzacht. De huid wordt perfect gehydrateerd en ziet er geregenereerd en opnieuw voller uit. Rimpels worden gladgestreken, de huid is steviger en de contouren zijn afgelijnder. De teint is stralend en effen. 

Te koop voor de prijs van €103,80 (50 ML)

Premier Cru De Rijke Crème. De “crème de la crème”voor droge huid: deze uitzonderlijke crème biedt een complete anti-aging werking zodat de huid er zichtbaar jonger uitziet. De huid wordt intens gevoed, ziet er geregenereerd en opnieuw voller uit. Rimpels worden gladgestreken, de huid is steviger en de contouren zijn afgelijnder. De teint is stralend en effen. Nieuwe zijdezachte textuur waardoor de huid onmiddellijk en langdurig comfortabel aanvoelt.

Te koop voor de prijs van € 103,80 (50ML)

Deze smeuïge crème biedt een algemene antirimpel werking evenals een instant beauty effect. De huid is perfect gehydrateerd en wordt gladgestreken en verstevigd. Kringen en wallen vervagen, voor een blik waarin een hernieuwde jeugd ontluikt. Comfortabele en fluweelzachte textuur met matte afwerking. Zonder parfum. Zonder siliconen. Geschikt voor de gevoelige ogen.

Te koop voor de prijs van € 56,30 (15 ML)Deze olie is de perfecte combinatie van zintuiglijke prikkeling en doeltreffendheid. Ze smelt samen met de huid en biedt een globale anti-aging werking die inspeelt op uw specifieke behoeften. De rimpels worden gladgestreken, de huid is steviger en straalt.
99,5% ingrediënten van natuurlijke afkomst.

Te koop voor de prijs van €61,60 (29ML)Vind jij goede gezichtsverzorging ook zo belangrijk? Wat doe jij als gezichtsroutine?


Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts