NEW - Dove : Nourishing Secrets + Review


Al jaren ben ik al fan van Dove. Sinds van toen ik klein was kan ik me goed herinneren dat mijn moeder altijd wel een bodylotion, een shampoo , of iets dergelijks kocht van het merk Dove. Als we ouder werden hadden we elk een favoriete Dove-product die we dan dagelijks gebruikten. Nudat ik zelf mama ben , en een echtgenote, is Dove hier ook een standaard-product. Wel erg leuk dat Dove al meer dan 30 jaar in mijn leven een grote rol speelt. <3

Vandaag heb ik een leuke blog voor jullie... Meer dan een week geleden kreeg ik een onverwachte (zo leuk toch hihi) perspakket die vrij zwaar was met al deze bovenstaande producten in. Ik had er nog geen persinfo bij, maar die kwam later met een mail zodat ik zeker wist over wat deze perspakket inhield. Ik heb deze producten zelf ook gebruikt en hiervoor wil ik jullie graag productinfo geven en mijn eerlijke mening. Benieuwd?

Ergens ter wereld is er een vrouw met hetzelfde type haar of huid net zoals jij en ik. Zijdezacht haar, met stralende glans of een huid die extra soepel of zacht is. Dit is exact de inspiratie achter de nieuwe Dove Nourishing Secrets. Een schoonheidsritueel van echte vrouwen uit een deel van de wereld voor echte vrouwen overal. Dove Nourishing Secrets is ontstaan uit echte schoonheidsrituelen, omarmd door echte vrouwen wereldwijd. Afkomstig uit Japan, India, Centraal-Amerika, Frankrijk en Afrika, werden deze schoonheidsrituelen getransformeerd in een Dove gamma.

Het haarverzorgingsgamma bevat technologie die diep in het haar dringt, je haar voedt en beschadigd haar herstelt, waardoor het beter bestand is tegen toekomstige schade (denk aan fahnen, stylen, ...). Ons lichaamsverzorgingsgamma hydrateert de huid diep en zorgt voor een stralende en extra zachte huid, terwijl het douchegelgamma je dagelijkse schoonheidsroutine transformeert dankzij een voedende mix, die de natuurlijke vochtbarrière van je huid versterkt.  Extract van Lotusbloem, rijstmelk, lavendelolie en rozemarijn - het zijn maar enkele onderdelen van de rijke mix van ingrediënten die gekend staan om hun voedende eigenschappen. Bij samensmelting met de intense voeding van Dove, vormen ze krachtige formules met heerlijke geuren, die aan zorgende, ontspannende ervaringen doen denken.


De Glowing Ritual Body Lotion heeft een delicate formule, gecombineerd met rijstwater en lotusbloem extract. Het voedt de huid diep, terwijl haar opwekkende bloemengeur onze zintuigen verwent. Het resultaat? Een glanzende huid die zijdezacht aanvoelt.

Ikzelf vind deze bodylotion heerlijk en dan vooral op mijn benen. In de herfst en winter zijn onze benen wat droger dan normaal en omdat de bodylotion zo verzorgend is en ook een lichte glow heeft voelt het echt als een spa-gevoel en zo vrouwelijk als je deze product gebruikt.  

Te koop voor de prijs van : Body Lotion 250ml  €3.99De Restoring Ritual Body Wash combineert kokosolie en amandelmelk in een crème-achtige, voedende mix die van je douche een belonend verzorgingsritueel maakt, terwijl het je huid zachter en soepeler achterlaat, al na één keer douchen.

Ten eerste, I LOVE KOKOS! Het was gewoon zo ontspannend me te douchen met deze heerlijk ruikende body wash. De creme is wel roze/bruin van kleur , dus dat verwachte ik niet haha. Mijn huid voelt na 1-2x wassen met deze body wash erg gehydrateerd. Echt een must voor deze tijd van het jaar. 

Te koop voor de prijs van : Body Wash €3.39Strengthening Ritual Shampoo en Conditioner bevat een mix van avocado olie en calendula die het geheim voor minder haarbreuk verklapt vanaf de eerste wasbeurt. Versterkt je haar vanaf de wortel voor sterker haar.

Avocado is voor mij erg belangrijk. Je haar groeit er sneller en sterker van, en doet ook veel wonderen voor de lichaam (binnen en buiten). Persoonlijk worden mijn haren wel sneller vettig als ik de conditioner gebruik. Dat vind ik wel erg jammer. De shampoo vind ik dan wel super!!

Te koop voor de prijs van : Shampoo 250ml €3.79 + Conditioner 200ml €3.79

Bijhorende producten van deze gamma :


De volledige collectie is al beschikbaar. Je vind meer info op de website van Dove. 

Heb jij al 1 van deze producten geprobeerd? Welke is JOU favoriet?


Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts