Gemakkelijke Zomer-haarlooks van NiveaIkzelf ben helemaal geen pro als het gaat om haarkapsels. Ik eindig altijd met stijl haar, haar in een donut of krulletjes. Zo leuk dat ik de eer krijg van Nivea om met jullie de leukste zomer-haarlooks te delen.

Het mooie weer geeft ons zin om onze looks een zomerse make-over te geven. En is ons kapsel niet het beste middel om ons uit te drukken? Deze zomer gaat ons kapsel meer dan ooit onze stijl bepalen!
Elke haarstructuur (fijn, normaal of dik) krijgt van Nivea een nieuw en trendy kapsel aangemeten, voor een stralende look. Haal je haarborstel en speldjes dus maar boven voor de zomer, samen met de stylingproducten van Nivea.

Structureer en breng je haar in model, fixeer én bescherm het zonder je haar te beschadigen, dankzij het nieuwe gamma verzorgende styling-producten van Nivea Care & Hold.
Het styling gamma Nivea Care & Hold is verrijkt met het beschermend actief Eucerit en Panthenol, en staat garant voor 24u fixatie, met het heerlijke Nivea parfum als plus.

"De gevlochten kroon"

Een goed kapsel helpt je aan extra volume. Hier vind je een look die onze haarexpert aanbeveelt voor fijn haar.


Neem 3 kleine lokken rechts en vlecht ze. Doe hetzelfde aan de linkerkant. Doe er een haarelastiekje om.     
Toupeer de rest van je haar lok per lok met een fijne kam voor extra volume.         
Borstel het getoupeerde deel van je haar.


Neem je twee vlechten. Zet de vlechten vast met een speldje waar ze elkaar kruisen.     "De lage dot"

Eenvoudig en elegant: de paardenstaart is het kapsel bij uitstek voor normaal haar. Een dotje is ook perfect voor je haarstructuur en beschadigt ze niet.


Toupeer je haar met een kam. Doe dit lok per lok voor het beste effect.  
 

 Neem een haarlok aan de linkerkant en draai hem op naar de rechterkant. Zet deze verstrengelde lok vast met een speldje.


Neem een lok aan de rechterkant en draai hem op naar de linkerkant. Zet deze lok vast met een tweede speldje, onder de eerst zodat ze vervlochten zijn.Toupeer de rest van je haar met een kam om het extra volume te geven. Opgelet, toupeer de twee vervlochten lokken niet!         
Neem al het haar onderaan, en breng het in een dot samen ter hoogte van de verstrengelde lokken. Zet de dot vast met speldjes.


  
Wat vinden jullie van deze looks? Welke is jou absolute favoriete zomerlook? 


Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts