Nivea - Bronze Effect : Get ready for the summer!


De lente in het land, en elke dag komt de stralende zon piepen. Binnenkort kunnen we onze beentjes tonen aan de buitenwereld, maar zijn of ze een sunkissed kleurtje hebben dat is de vraag. Geen paniek, Nivea got your back. Lees hieronder mee over de Nivea Bronze Effect!Wie droomt er nu niet van een natuurlijk en egaal sunkissed kleurtje het hele jaar door in combinatie met een soepele en glowy huid? Nivea Bronze Effect zorgt voor een intensieve hydratatie, zoals een lichaamsverzorging, én een natuurlijk gouden tintje in slechts enkele dagen tijd. Dankzij Nivea laat je je lichaam stralen. Deze vloeibare, hydraterende en progressief bruinende body lotion zorgt voor een natuurlijke, mooie teint. Je bepaalt makkelijk zelf hoe licht of donker je kleurtje er mag uitzien, afhankelijk van hoe vaak je de body lotion aanbrengt. De huid wordt intens gevoed, voelt zacht en soepel aan en krijgt een subtiel en geleidelijk bruin kleurtje.

Nivea Bronze Effect : aanbevolen verkoopprijs - € 7,89 voor 400 ml

De Nivea Bronze Effect body lotion geeft je huid een mooi zomers kleurtje en zorgt er bovendien voor dat je huid blijvend intensief gevoed, beschermd en gehydrateerd wordt. Het geheim is de combinatie van doeltreffende ingrediënten.
De subtiele dosering DHA hecht zich aan de cellen van de bovenste huidlaag en geeft ze geleidelijk aan een lichte, natuurlijke bruine teint, maar dan zonder de schadelijke effecten van de zon of zonnebank. Druivenpitolie, met een hydraterende en herstellende werking, en Ginkgo Extract, een duizend jaar oude plant met een antioxiderende en anti-aging werking, voeden de huid royaal. De zuinige verpakking (400 ml) van Nivea Bronze Effect is makkelijk en praktisch in gebruik.

De body lotion is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren, voor de lichte huid of donkere huid.
Voor een nog stralender effect kan je voordien je huid scrubben, bijvoorbeeld met de nieuwe 2 in 1 Nivea Body Lotion onder de douche Beauty Glow.
De Nivea Bronze Effect is te koop in je dichtbijzijnde supermarkt of drogisterij!

Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts