DIY-Masker

Je huid gezond en stralend houden is eigenlijk een hele taak. Je brengt crèmes aan, brengt huidmaskers aan, scrubt ze af en toe, en dergelijke. De basis, en dat heb ik nog eens gezegd, van een goede en mooie opgemaakte gezicht is een prachtige, stralende huid.

Maar hoe begin je eraan? Niet iedereen, ik niet in ieder geval, heeft het geld om wekelijks, of maandelijks naar de schoonheidsspecialiste te gaan om een beurt voor je huid te laten ondergaan. Met mijn volgende tips kan je voor dezelfde resultaten, en supergoedkoop je eigen huidmasker maken die erg effectief is!

Wat heb je daarvoor nodig? Yoghurt (volle of magere maakt niet zoveel uit) en een beetje honing. Deze dingen heb ik toevallig thuis en dacht ik 'waarom niet? voor mijn girls leg ik het eens uit :-) ' hihihi


Ik nam een soeplepeltje yoghurt en dan merk je wel dat het een stevige substantie heeft. Yoghurt is namelijk erg goed voor je huid. Yoghurt zorgt dat je huid ontvet word, dat er weer vocht in je huid komt , dat al je dode huidcellen worden losgeweekt en het allerbelangrijkste, dan je huid soepel en zacht aanvoelt!

Ook nam ik een soeplepel honing. Honing zorgt namelijk dat er (opnieuw, maar zo belangrijk) vochttoevoer komt in je huid en is trouwens erg hydraterend.  Ook voor dames met vette of geïrriteerde huid zorgt honing weer dat je huid in balans komt! 


Vervolgens meng ik alles samen en merk ik dat het een heel erg lopende substantie word. Het ruikt in ieder geval heerlijk! Ik wou het al bijna opeten. Hahahaha :-DAls ik het aanbracht met mijn maskerborstel was dus duidelijk hoe vloeibaar de masker was, ik heb veel geknoeid op mijn kledij, hihihi oeps. Toen ik het aanbracht voelde het wel heerlijk. Lekker koel en zacht tegelijk. Heel erg benieuwd naar het resultaat? Hihihi, ik ook.Na 10 minuten het maskertje even te laten werken, werd hij erg hard. Ik kon mijn gezicht amper bewegen, hihihi. Ik vond 10 minuten ook genoeg tijd, dus heb ik hem afgewassen met lauw water, en het resultaat mag er zeker zijn.


Mijn huid voelde zacht. Echt zacht! Oooooh heerlijk. Ik heb wel gelijk een goede crème moeten aanbrengen want hij voelde ook wat trekkerig, maar dat komt van de yoghurt.  Ik vond het een geslaagde DIY... zeker een aanrader! Moeten jullie ook eens uitproberen. ;-)Xxxxsje Serafina 

Reacties

Populaire posts