#InstaShape By Catrice (Limited Edition)


Bij makeup en Instagram denk ik gelijk aan contouren. Je kunt er gewoon niet naast kijken. Het lijkt wel of dit nu een dagelijkse routine moet zijn in je makeup-routine.  Contouring is nog steeds één van de meest populaire beautytrends en maakt dus inderdaad een belangrijk deel uit van de dagelijkse make-uproutine van elke trendbewuste Instabeauty. 

Catrice brengt de beautytrends samen voor een perfecte zomerlook met de limited edition #INSTASHAPE by CATRICE en presenteert de nieuwe tantouring techniek: contouring met een selftanner. 
Met bijzondere applicatiemogelijkheden en fantastische texturen creëer je voor langere tijd een mooi
gedefinieerd lichaam én geef je, je gezicht vorm! De collectie wordt gecompleteerd met twee slimme tools voor verschillende tantouring en contouring mogelijkheden. 

Hieronder heb je een preview van de producten die ideaal zijn voor contouren met bijhorende info :

DE PRODUCTEN :


TANTOURING FACE GEL SELF-TANNING 

Net op tijd voor de zomer krijgt contouring een nieuwe dimensie met tantouring! Hiermee creëer je contouren die lang houden dankzij een zelfbruiner! Binnen een half uur breng je laagje voor laagje een subtiel tantouring effect aan in het gezicht. Het resultaat: een zongekuste look en perfecte contouren! 

Te koop voor de prijs van : € 4,99

SLIM LEGS BODY CONTOUR ROLLER 

Contouring crème in een professionele en gemakkelijk te gebruiken roll-on flacon voor het gehele lichaam. De contouring crème heeft een matte finish en zorgt voor natuurlijke defenitie van de lichaamscontouren. Verkrijgbaar in twee tinten. 

Te koop voor de prijs van : € 7,99

TANTOURING DOUBLEENDED BRUSH & SPONGE 

Slimme duokwast voor het gezicht waarmee je zowel crème- als poedertexturen aanbrengt voor contouring effecten. Met de sponsapplicator breng je crèmetexturen precies aan en werk je ze perfect uit. De kwast aan de andere kant is van hoge kwaliteit en ideaal om poeder subtiel aan te brengen: voor een trendy zongekuste teint. 

Te koop voor de prijs van : € 5,99

TANTOURING STENCIL 

Zo gemakkelijk is tantouring! De verschillende contouring sjablonen maken het mogelijk om in een handomdraai verschillende contouring effecten te creëren. Voor het gemakkelijk en gericht aanbrengen van verschillende contouring texturen. 

Te koop voor de prijs van : € 2,59Deze Limited Edition is verkrijgbaar vanaf eind Augustus tot en September 2018 in elke Trekpleister en Kruidvat-filiaal. 
Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts