Healty Lifestyle : SkinnyLove Xperience Center in Antwerpen


Er waait een nieuwe wind door de Lombardenvest in Antwerpen. Lombardia (Het was oorspronkelijk namelijk een dieet- en natuurwinkel in het hartje van Antwerpen. De winkel werd in 1972 opgericht) de unieke plek waar je terecht kon voor een heerlijk gezond ontbijt of een lekkere biologische lunch werd getransformeerd tot het SkinnyLove Xperience Center, een flag ship store waar SkinnyLove centraal staat. 
In de SkinnyLove Xperience Store kan je de verschillende Lombardia producten terugvinden, maar je kan er ook terecht voor bodyscans, advies van gediplomeerde diëtisten of een motiverende babbel met Alain Indria, de bedenker van SkinnyLove en sinds jaren het vertrouwde gezicht bij Lombardia.

Nu de Lombardia werd omgebouwd tot een Xperience Store is de cirkel rond.  door Odette, de mama van Alain Indria. Later evolueerde die natuurwinkel naar het eethuis, een tropische hotspot met een uniek interieur, waar vegan, veggie en ander lekkers geserveerd werd. Een echt icoon in het Antwerpse straatbeeld. Na tientallen mooie jaren is het echter tijd voor iets nieuws, een volgende stap: het SkinnyLove Xperience Center, een nieuw avontuur van het familiebedrijf Lombardia.


SkinnyLove is een pure blend van fruitvezels en krachtige kruiden enn gaat op een duurzame manier het metabolisme activeren, de vetverbranding op gang brengen, het lichaam zuiveren en zo gewichtsverlies teweegbrengen.
Het drankje vervangt geen maaltijden, maar zorgt voor een langere verzadiging en een verandering van het smaakpalet, waardoor de trek in zoete (of zoute) snacks afneemt. Mooi meegenomen is de vitamine C in SkinnyLove, die voor een stralende huid en bakken energie zorgt.
SkinnyLove is zoveel meer dan een kruidig drankje. Het is ook een hechte (online) community van SkinnyLovers die elkaar helpen, motiveren en ondersteunen bij het nastreven van een gezondere levensstijl. 
Ze kunnen bij elkaar terecht met vragen en delen gezonde SkinnyLove proof recepten met elkaar. Onder de SkinnyLovers bevinden zich ook een aantal bekende namen, zoals Karen Damen en Ian Thomas.


Met het SkinnyLove Xperience Center wordt nu nog meer ingezet op de beleving rond SkinnyLove en een gezonde way-of-life. Zo zijn er bodyscans beschikbaar die je metabolische leeftijd bepalen en behoren consultaties bij professionele diëtisten of een motiverend gesprek met de charismatische Alain Indria tot de mogelijkheden. Een focus op echte mensen, met echte verhalen, die samen met het Lombardia team op zoek gaan naar wat hen het meeste kan verder helpen.

Het SkinnyLove Xperience Center is 6 dagen op 7 open.
Maandag tot vrijdag van 10u tot 18u, zaterdag van 10 tot 18u en elke eerste zondag van de maand van 12 tot 18u.

Lombardenvest 78
2000 Antwerpen
03 233 68 19


Kijk zeker en vast naar de website voor meer info! 
Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts