NIEUW Weleda - Milde Reinigingsmousse


Door de jaren heen heb ik verschillende producten gebruikt die mij makeup verwijdert. Het meeste van deze producten vond ik erg goed, maar toch zoek ik mijn ultieme product voor  mijn gezicht. 
Je verzorgingsritueel beginnen met een goede reiniging is een must voor een stralende, gezonde huid. Uit een enquête van Weleda blijkt dat de meerderheid van de deelnemers dit dagelijks doet, ook al verschilt de manier waarop van persoon tot persoon. Wat vooral opvalt, is de toenemende behoefte aan milde reinigingsproducten die makkelijk en snel in gebruik zijn. Om die reden brengt Weleda deze zomer Milde Reinigingsmousse op de markt.

Het product verwijdert zowel make-up als overtollig talg en is enorm makkelijk en snel in gebruik. Een must voor onze doelgroep, zo blijkt uit onze enquête. De mousse zorgt bovendien voor een uiterst milde maar grondige dieptereiniging en houdt daarbij de vochtbalans van de huid op peil. Ook dat is erg belangrijk, want een veelgehoorde reden om niet te reinigen is de angst om de huid uit te drogen.Uit welke ingrediënten bestaat de formule?

Plantaardige tensiden zoals o.a. coco-glucoside en cocoyl proline zorgen voor een milde reiniging. Hamamelis-extract stimuleert het samentrekken van de poriën en verfrist de huid. Een compositie van natuurlijke etherische oliën van citroen, lavendel en sinaasappel zorgt voor een natuurlijk en fris parfum.

Overdag wordt je huid blootgesteld aan veel verschillende stoffen die in de lucht hangen. Onzichtbaar, maar wel duidelijk aanwezig op het wattenschijfje als je ’s avonds je gezicht reinigt. ’sNachts vinden de collageenproductie en het celvernieuwingsproces plaats, wat ook de nodige sporen achterlaat. Daarom is reiniging van het gezicht ook in de ochtend een belangrijke stap in je dagelijkse verzorgingsritueel.


De bovenstaande producten zijn erg fijn te gebruiken in combinatie met de Reiningsmousse. 

De reiningsmousse is te koop voor de prijs van €11,49 met een inhoud van150 ml.Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts