NIEUW - M.A.C Cosmetics : Nieuwe Lanceringen


Ik vind het altijd heerlijk als ik hoor dat M.A.C Cosmetics nieuwe releases heeft. In 1 van hun filialen rondsnuffelen en swatchen hahaha. Dat doe ik bij elke merk en als er iets is wat ik geweldig vind koop ik het na lang twijfelen (ik ben dan ook de eeuwige twijfelaar haha). 
Een tijdje terug kreeg ik via een persbericht te horen dat er enorm veel nieuwe lanceringen zijn en deze zet ik dan ook in een blogje zodat jullie weten wat er komt voordat je naar je dichtstbijzijnde filiaal gaat en koopt . 

Ben je net zoals mij een makeup-junkie neem dat zeker een kijkje naar de onderstaande foto's voor een kleine preview. PREP + PRIME FIX+ (SHIMMER) :

Een Fix+ formule nu doordrenkt met parelmoer deeltjes voor de ultieme gloed. In mijn laatste YouTube-video zei ik dat Fix+ een favoriet is, dus ga ik zeker en vast kijken hoe deze shimmer zit. Kan haast niet wachten. 
De bedoeling van deze Fix+ is dat hij een gloed geeft, ultra glanzend effect, die je huid gezond en stralender doet uitzien. 

Deze pastelkleurige Fix+ hebben dezelfde werking als de originele Fix+ maar elke kleur heeft een unieke geur. Ze is verkijgbaar in de geur ; Roos, Lavendel, Cocos en Kruidengeur. 

Ze zijn allemaal te koop voor de prijs van € 17,50.

MIRAGE NOIR COLLECTIE :

In deze collectie vind je verschillende bronzer, blushes, highlighters, foundations, enzovoort. Een volledige nieuwe collectie met producten voor je hele gezicht en ogen. 
De kleuren in deze lijn zijn erg verleidelijk en speels. Neem zeker en vast een kijkje of de website voor info en prijzen van deze collectie.OH SWEETIE : 

Lipgloss met een heerlijk zoete smaak! Doe mee met influencer en high-fashionista Caro Daur en ga voor onze lipgloss met nieuwe intense dessertsmaken! 
Deze mousse-achtige lipgloss is verkrijgbaar in allerlei glazuurkleuren, van funfetti-licht tot mat donker. 
Probeer de favoriete smaken van Caro, Death by Chocolate en Purple Panna Cotta, of ontdek alle 15 smaken om je eigen favoriet te kiezen.

Ze zijn te koop voor de prijs van € 14,50
De volledige collectie kan je vinden in je dichtstbijzijnde filiaal of op https://www.maccosmetics.be/ .Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts