NEW - Essence Trend Edition : 'Choose Your Power' HIGHLIGHTER/FACE/EYESHADOWPALLETS


Power paletten! Een item waar wij, beautylovers, helemaal voor smelten. 
Vanaf midden juni 2018 presenteert Essence de Trend Edition “Choose Your Power” met twee eye & face paletten én twee highlighter paletten die zich bewijzen als ware multi-talenten! 
De eye & face paletten hebben coole thema's en bevatten maar liefst acht oogschaduwen en een blush of highlighter die perfect combineert met de tinten. De paletten hebben vrolijke designs en klinkende namen die meteen tot de verbeelding spreken. Dankzij het handige spiegeltje kun je ze ook onderweg prima gebruiken!
Het born awesome eye & face palette bevat opvallende kleuren met warme ondertonen voor het creëren van een zachte look. Met het go for the glow highlighter palette kan de perfecte glow worden gecreëerd voor iedere gelegenheid.


DE PRODUCTEN :

EYE & FACE PALETTE : 'BORN AWESOME'

Deze pallet in een retro design bevat oogschaduwkleuren in warme matte en shimmerpigmentatie die vergezeld zijn met een abrikoos-kleurige blush.

EYE & FACE PALETTE : TOO GLAM TO GIVE A DAMN


Met deze pallet kan je zeker en vast een glamoureuse look maken dankzij de prachtige kleuren die wat metallic zijn en ook matte pigmentatie bevatten. Vergezeld in deze pallet zit er ook een gouden Highlighter in. 

EYE & FACE PALLET : THE FUTURE IS ME


Wat nu zeker trendy is, zijn holografische kleuren met een metallic finish. Deze is perfect combineerbaar met de lichte highlighter die je look galactisch maakt. 

EYE & FACE PALLET : NOT YOUR PRINCESS


Subtiele oogschaduwkleuren in nude, taupe die gecombineerd zijn met roze en donkere kleuren. Deze oogschaduwkleuren zijn vergezeld met een shimmering highlighter.

HIGHLIGHTER PALETTE : GO FOR THE GLOW
In elk palletje zitten 3 holografische highlighters die perfect zijn om een mooie glow te creëren. Je kan elke kleur op zichzelf dragen of gemixt. Zoals je ziet is de pallet in 2 versies verkrijgbaar en geschikt voor eender welke huidtype. 1 versie is gevuld met pastelkleurige highlighters en de andere pallet is gevuld warme, bronzige kleuren. 

Deze collectie is verkrijgbaar vanaf midden Juni tot en met midden Augustus 2018 in elke Kruidvat en Trekpleister-filiaal.
Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts