Limonatabar - Breakfast & Lunch REVIEW


Vandaag weer een Review-blog over eten. Eén van mijn favoriete bezigheden, buiten makeup, is eten. For sure! Maandag (25/06/18) heb ik een nieuw zaakje ontdekt in Genk. Een gemeente niet ver van waar ik woon. Toevallig liepen we langs het zaakje, en zonder te twijfelen werden we door de leuke decoratie en glimlach van de eigenaars verleid om eens een kijkje te nemen binnen.

De zaak Limonata is een Breakfast & Lunchbar. Je kunt er uitgebreid ontbijten, lunchen, een zelfgemaakte limonade drinken of een heerlijke koffie. Je kunt zowel binnen als buiten zitten of je eten afhalen als je de kans niet hebt om in deze leuke zaak te vertoeven.
Bij het binnenkomen lijkt het wel of we in de woonkamer zitten van deze geweldige uitbaters die je een grote welkomsgevoel geven. 
Onmiddelijk werden we hartelijk begroet dus dat maakt de zaak 100% leuker dan dat hij al eruit ziet!

' Eens de supermarkt van zijn vader, nu een stijlvolle lunchroom van zijn zoon en vrouw. Limonata is de nieuwe hotspot met Oosterse invloeden. 
Een kraakvers Turks ontbijt of een overheerlijke bagelburger sieren het menu. De traditionele thee is een absolute aanrader en de ambachtelijke desserts kun je niet laten liggen. 
Geniet van lekker gezond eten in de warme familiale sferen van Limonata. '

We hadden er een uitgebreid Turks ontbijt gekozen (€9,50 per persoon) en je kreeg een eindeloze keuze aan verschillende soorten van turkse-tapas. De eigenaars zijn naar elke tafel, elke bezoeker, gestapt om hun vriendelijk voor te stellen en een kleine uitleg te geven hoe de ontbijtkeuze werkt. Bij deze ontbijt kon je telkens, kosteloos, bijvragen als iets op was (brood, kaas, thee, enz ...).

Het was leuk om te zien hoe dat ze Oosterse en Westelijke eetpatronen mixen en je toch een gevoel geeft alsof je bij een leuke en gezellige gezin op bezoek was in hun huiskamer.
De sfeer in deze zaak was enorm aangenaam, hygiëne was op en top! Ook waren ze enorm vriendelijk om te vragen of ik iets anders wou in mijn ontbijt , omdat ik namelijk geen melk mag. 
Deze leuke en gezellige bar is zeker en vast een favorietje geworden ! Ik ga hier ZEKER opnieuw terug. Ze waren enorm lief, alles was proper, en ze gaven je gelijk een grote welkom!
Wil je genieten van een leuke ontbijtje of lunch met je man/vriend, je vriendinnen , familie of lekker alleen? Dan is deze zaak iets voor jou.


Het enige minpuntje was dat je niet kon betalen met je bankkaart, maar daar ga ik zeker geen puntjes voor aftrekken omdat er namelijk op de straat waar de zaak zit meer dan 2 pinautomaten zijn. LOCATIE :

Stalenstraat 17, 3600 Genk, BelgiëOPENINGSUREN :


Maandag 09:00 – 16:30

Dinsdag 09:00 – 16:30

Woensdag 09:00 – 16:30

Donderdag Gesloten

Vrijdag 09:00 – 16:30

Zaterdag 09:00 – 16:30

Zondag 09:00 – 13:00Bezoek zeker en vast de Website en hun Instagram voor meer leuke foto's!Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts