Leonor Greyl - L'Huile Apaisante voor de gevoelige hoofdhuid


Het is altijd een onzeker iets als we last hebben van droge hoofdhuid met 'sneeuw' die dan op onze schouders valt. Stress, vervuiling, een slecht uitgespoelde shampoo, stylingproducten die in het haar blijven zitten ... Al die factoren veroorzaken jeuk en roodheid. Het zijn alarmsignalen om in acht te nemen. Niet leuk!

Samen met het Leonor Greyl Instituut dachten ze na over een alternatief om een en ander te kalmeren. Ze lieten dit innovatieve product eerst uitproberen met succes. De proefpersonen kunnen niet meer zonder! Logisch dus, dat ze zoveel mogelijk mensen van deze olie willen laten genieten.
Zo ontstond Huile apaisante, ontwikkeld als een duurzame oplossing voor de problemen van de gevoelige en allergische hoofdhuid dankzij de opvallend kalmerende en desensibiliserende eigenschappen. 


Trouw aan de filosofie en ethiek van het huis putte Leonor Greyl uit de fantastische farmacopee van de natuur enkele antioxiderende en ontstekingswerende ingrediënten:
- Copaivaolie, een Zuid-Amerikaanse boom die de Amazone-indianen al sinds mensenheugenis benutten. De olie is rijk aan kaurenoic acid en caryofylleen; zij staat bekend om haar ontstekingswerende en antimicrobiële eigenschappen.

- Paranootolie (Berfholletia Excelsa) uit Brazilië voorkomt schilfers met zijn hoge seleengehalte.

- Magnoliaschorsextract (Magnolia Officinalis) optimaliseert de huidhydratatie en vermindert zo ook ontstekingen en roodheid.

- Azuleen, dat de olie zijn blauwachtige kleurt verleent, is een 100% natuurlijk extract van de eucalyptus met tal van eigenschappen: verzachtend, ontstekingsremmend, antioxiderend.

- De combinatie van biologische cameliaolie en passievruchtenolie (Passiflora Edulis), beide rijk aan omega-6, omega-9 en verzadigde vetzuren, en bekend om hun regenererende en herstructurerende eigenschappen, helpt de hydrolipidenfilm van de huid herstellen en gaat zo uitdroging tegen.

Cruciaal detail: Huile apaisante bevat geen parfum of etherische oliën. Met hun microdilaterend effect op de bloedvaten zijn zij voor de hand liggende bondgenoten van onze schoonheid, maar bij een gevoelige en vooral een allergene hoofdhuid kan dit een belastende factor zijn.


Zowel bij een occasionele als een duurzame behandeling normaliseert en zuivert Leonor Greyl Huile apaisante de hoofdhuid, met een krachtig kalmerend en desensibiliserend effect, dankzij de werking op verschillende niveaus: minder droge schilfers, regulering van de talgproductie en van roos, ontstekingsremmend en antioxiderend.

Huile apaisante is als een opmerkelijk veelzijdige ‘detox’ voor de hoofdhuid, met meer dan één toepassing:
-Vóór het wassen van het haar, als kostbare bondgenoot om het epidermale evenwicht te vrijwaren en symptomen van hypergevoeligheid te voorkomen.
- Als bescherming vóór het kleuren vormen de huidbeschermende werkstoffen een schild tegen de achtereenvolgende prikkels van pigmenten en oxidansen. De ‘roll-on’-flacon met draaiend balletje maakt een uiterst precieze en gerichte aanbrenging mogelijk, voor een optimale inwerking op de beoogde zones. Huile apaisante van Leonor Greyl wordt meteen voor het wassen of kleuren aangebracht, in strepen, op de droge hoofdhuid. Voer vervolgens een massage met cirkelvormige bewegingen uit om de huid te ontspannen en afvalstoffen af te voeren.Glazen ‘roll-on’-flacon - 20 ml

Te koop voor de prijs van : € 32
Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts