(FASHION) Julia Otilia - Juwelen geïnspireerd op de natuur


Juwelen is iets waar alle dames wel van houden. Vooral die kleine, gesofisticeerde accessoires vind ik iets wat je look compleet maakt in plaats van een dikke en kleurrijke item. 
Ik heb de eer vandaag een nieuwe collectie te delen op mijn blog van Julia Otilia. Julia werd geboren in Zweden en bracht haar jeugd door in de bossen en de ongerepte natuur van de Zweedse archipel. (Alleen het idee van waar ze komt geeft me al innerlijke rust). 
Haar herkomst zie je terug in haar ontwerpen. Met een verfijnde signatuur brengt ze de delicate elementen uit de natuur samen met een minimalistisch Scandinavisch design.


Zoals je op de foto's kunt zien is de gehele collectie echt een pareltje! Een organisch en minimalistisch design, pure, natuurlijke materialen en een eerlijke productie. 
Al deze elementen samen ondersteunen Julia’s missie in het creëren van elegante, unieke sieraden voor de bewuste vrouw. 
Een collectie met oog voor detail, waarbij ze vanuit inspiratie werkt en niet vanuit de rush van het seizoen. Iedere stap in het ontwerp en de uitvoering wordt met liefde en zorg gemaakt. 


De Collectie :


Wie is Julia ?

Al op jonge leeftijd kreeg Julia de reislust te pakken en deze is nooit meer weggegaan. Gedurende haar reizen kwamen er bijzondere mensen uit de meest uiteenlopende culturen op haar pad waardoor ze kennis maakte met de mooiste, pure materialen. 
Julia Otilia kwam voor de liefde naar Nederland. Ze vestigde zich in een prachtig atelier in het oude centrum van Utrecht waar ze haar juwelen ontwerpt.Je vind deze collectie vooral in enkele filialen in Nederland. Ze heeft in andere landen ook enkele filialen waar je ze kunt vinden. Alle info vind je op haar http://www.juliaotilia.com/ .

Bekijk zeker en vast ook haar Social Media's voor meer kijk op de collectie : Facebook & Instagram .
Xxxsje Serafina

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts