DIY - Versier alles met de Pilot Pintor-markers


In mijn huis, in mijn kledij of accessoires wil ik altijd graag een eigen touch geven. Een beetje 'buiten de lijntjes gaan' met kleur is altijd leuk! Het is natuurlijk altijd erg belangrijk om uit je creativiteit het maximaal te halen. 
Vanaf nu kan ook JIJ volledig los gaan als het gaat om fashionitems, in je huisdecoratie of cadeautjes. Met de Pilot Pintor-markers zijn er geen grenzen, de mogelijkheden zijn eindeloos. 
Het zijn handige verfstiften met pigmentrijke inkt die elke oppervlakte dekt. Hiermee versier je dus alles!  Zelfs de meest donkere materialen. 
Extra leuk: naast de Pintor-markers is er ook de DIY set waarmee je je eigen tote bag kan maken. Met in totaal 24 verschillende kleuren kan je je helemaal uitleven.
Deze stiften zijn kleurrijke verfstiften waar iedere creatieveling mee aan de slag kan gaan. Zo dekt de pigmentrijke inkt op waterbasis elke oppervlakte. Zelfs het donkerste! Ook blijft deze inkt op elk type materiaal zitten. Van hout tot glas en van stof tot metaal. Even vernissen of strijken en jouw creatie blijft bewaard. 
Daarnaast zijn de stiften beschikbaar in 24 verschillende kleuren: 12 vrolijke, 6 pastel en 6 metallic. En zijn er twee puntdiktes: fijn (1 mm) en medium (1,4 mm). Zo zijn de kleurencombinaties en nuances eindeloos. Je kunt je dus helemaal uitleven. Of het nu voor kleine DIY projectjes is, om te knutselen met kinderen of voor beginnende artiesten. De Pintor-stiften zijn ideaal. Wil je je garderobe een persoonlijke touch geven, de puntjes op de i zetten van je interieuraccessoires of zelfs je bestek pimpen? Alles kan!Ook leuk in het Pintor-gamma: de DIY sets! Onze favoriet? Die om je tote bag te personaliseren. Het ontwerp is van designmerk OMY en jij kan het naar hartenlust verder vormgeven. Zo maak je van deze handige tas meteen een fashionstatement. Ideaal om tijdens de zomer mee te nemen naar het strand, festival, camping, of tijdens een leuke citytrip.


Ga helemaal los met de prachtige markers die perfect zijn voor jezelf of een leuke project met de kids! 
Wees creatief - Wees vrij


Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts