Review - 'Thee Met Een Verhaal' , niet zomaar thee ...


Thee is iets waar ik echt enorm van kan genieten. Zowel in de winter als in de zomer, 's morgens tot 's avonds. Een tijdje terug kreeg ik een doos van assortiment thee van 'Thee Met Een Verhaal' en ik heb deze getest en van genoten. 
Thee Met Een Verhaal is opgericht in 2014 en staat voor 100% pure kwaliteitsthee, zonder geur- kleur- of bewaarmiddelen, kortom, in de puurste vorm. Thee is zoveel meer dan water, het brengt juist mensen bij elkaar
Ik kreeg 3 verschillende soorten thee die ik erg graag met jullie deel. De eerste Thee die ik gelijk begon te testen, was de Blueberry Hill. Deze thee bevat witte thee uit Fujian, China, blauwe bessen, natuurlijke blauwe bessenaroma. 
Deze thee heeft ongeveel 2-3 minuten intrektijd nodig. Zelf vind ik deze thee erg fris en heerlijk als ie koud is. De bessen smaken enorm goed door en het geeft een Iced-tea gevoel die gezond en lekker is.De volgende Thee is Me-Time. Deze bevat citroenmelisse, kamille, linde, rozenblaadjes en groene munt. Hij heeft 5-10 minuten intrektijd nodig. Zelf vind ik deze thee minder lekker omdat je de groene thee proeft en dat ik helaas niet mijn ding. Erg vies is hij niet, alleen drink ik deze duidelijk minder dan de 3. Mijn favoriete thee is de Hemp Tea. Deze bevat Hennep-blad, bloem en zaad. Ook bevat hij kamille, pepermunt, gember, lindebloesem en goudsbloem. Deze vind ik ongelofelijk lekker omdat de kamille enorm aanwezig is, dat ook met de lindebloesem. Deze thee heeft 5-7 minuten intrektijd nodig.

Niet stoned, wel lekker : De thee bevat GEEN thc. Je word er niet high van. 


Ik vind de Hennep thee zeker en vast mijn nummer 1, Blueberry Hill mijn nummer 2  en Me-Time mijn nr 3. 
Ik wil graag Buzzooka en Thee Met Een Verhaal bedanken voor deze geweldige perspakket!Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts