Review - Garnier Skinactive Charbon Végétal tissue maskJezelf verwennen, een rustmomentje nemen, is altijd erg goed voor jezelf. Enkele dagen geleden heb ik mijn man eens een momentje gegeven door een maskertje op te brengen bij hem. De Garnier SkinActive Charbon Végétal Tissue Mask zuivert en verfijnt poriën, verfijnt je huidstructuur en hydrateert je huid.


Het Garnier Skin Active Pure Charcoal Tissue Mask is geïmpregneerd met houtskool. Dit staat bekend om zijn uitstekende absorberende eigenschappen.  Het masker is geschikt voor de gevoelige huid en bevat geen parabenen. Ideaal voor mijn man, die erg droge huid heeft gepaard met psoriasis.  De formule is verrijkt met zwarte algen extract, LHA en hyaluronzuur.Hoe gebruik je het Garnier Skin Active Pure Charcoal Tissue Mask?

Vouw het masker open en breng aan op een schoon gezicht. Sluit het masker aan op je gezichtsomtrek (let wel op dat het goed rond de neus zit, je kunt deze best een beetje scheuren zodat de vorm beter past) en laat 15 minuten inwerken. Vervolgens verwijder je het maskertje en masseer het zachtjes in of gebruik een wattenschijfje om overtollig product te verwijderen.
Mijn man vond het heerlijk om de overtollige product, na de masker, met de vingers even in te masseren. Hij had gelijk een betere huidresultaat.


Zijn mening :

Na 15 minuten is de huid gezuiverd , het gezicht is gehydrateerd, En zijn dee poriën zichtbaar verfijnd.

Deze masker is te koop voor de prijs van : €2,99 bij elke drogisterij. 

Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts