Pascaud - Innovative ll : Het serum voor huidverjongingIk blog niet alleen maar voor de jonge meisjes onder ons, maar ook voor de meer volwassene vrouw. Onze huid heeft niet hetzelfde textuur dan een tienermeisje, dus we moeten ze extra goed behandelen. Het krachtigste product onder Pascauds cosmeceuticals. Een extreem hoog vitamine C-gehalte. Het zijn slechts enkele termen om Innovative II, het nieuwste paradepaardje van Pascaud te omschrijven.
Dit huidverjongend serum bestaat uit slechts twee ingrediënten: gevriesdroogde vitamine C en een vloeibare activator. En dat dit een match made in heaven is, bewijzen de resultaten van wetenschappelijke en klinische studies. Minder diepe rimpels, een elastischere en stevigere huid, een natuurlijke glans en een egale teint met een kuur van slechts een week.

Maar wat betekent dit voor je huid? Wel, zeg maar dag tegen rimpels of een grauwe huid. Innovative II is het redmiddel bij ouderdomskwaaltjes. En voor de ongeduldigen onder ons, je hoeft geen maanden te wachten op resultaat. Yes! Een kuur van slechts een week heeft al een zichtbaar effect. Meteen na het smeren, zal je al merken dat je rimpels minder diep zijn en je huid elastischer aanvoelt.Volg je een kuur van een maand? Dan zijn na afloop je rimpels 24 % minder diep, is je huid 20 % elastischer en je teint 33 % egaler. En dat alles is klinisch bewezen. Innovative II stimuleert namelijk de collageen aanmaak en de celstofwisseling. Bovendien heeft het serum een wetenschappelijk bewezen anti-oxidatieve werking. Simpel gezegd: het serum vecht tegen schadelijke factoren van buitenaf die onze huid verouderen.

En het mooie eraan? Innovative II is er voor iedereen die wil werken aan een jonge en stralende huid. Zelfs degene met het meest tere velletje kunnen er van profiteren. Want het serum bevat geen parfum en conserveringsmiddelen. En is bovendien dermatologisch en oftalmologisch getest.

Het gevriesdroogde vitamine C en de vloeibare activator zitten elk in een apart potje. Waarom? Je voegt ze pas samen op het moment dat je het serum gaat gebruiken. Zo wordt het iedere keer vers aangemaakt. Zonder extra toevoegingen die de werking kunnen beïnvloeden of je huid kunnen irriteren. Resultaat? Maximale stabiliteit en een serum dat wordt opgenomen tot in de diepere huidlagen. En sneller resultaat in een kortere periode.

Gevriesdroogde Vitamine C


Vloeibare Activator
Zo heb je een jongere huid in een mum van tijd. Gedurende een week ’s avonds inmasseren op je huid, vervolgen met een dagelijkse crème en klaar! En hiermee bereik je al een fantastisch resultaat. Mag het nog wat meer zijn? Dan kan je kiezen voor een kuur van 28 nachten. Voor een optimaal resultaat herhaal je de kuur vier keer per jaar. Simpel toch?Prijs:

Kuur van 28 nachten: 244,50 euro
Weekkuur: van 7 dagen: 72 euro


Verkrijgbaar bij de Pascaud-schoonheidsinstituten en via www.pascaud.com .
Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts