Mijn Blog Bestaat 4 Jaar + WINACTIE NYX


Al 4 jaar lang blog ik (en maak ik af en toe een youtube-video) over dingen waar ik ontzettend veel van hou . 4 jaar lang deel ik met jullie ook persoonlijke dingen. De tijd is snel omgevlogen! Wauwie seg! Ik heb mijn eerste artikeltje online gezet toen mijn jongste zoontje net 4 maanden oud was. In mijn leven als blogger en influencer is alles wat ik tegenwoordig doe een item of onderwerp voor een eventuele nieuwe blog of video. Hoe gek is dit? 

Over wat ging mijn eerste artikeltje eigenlijk? Dat zie je hier . Ondertussen zijn er ongeveer 641 blogs bijgekomen in 4 jaar tijd waar ik het had over bepaalde makeuplooks die ik droeg, over nieuwe releases, over persoonlijke dingen, en nog zoveel meer.  
Zelfs heb ik ook veel leuke uitnodigingen voor bepaalde events waar ik heen kan als ik kan (life of a mom haha). 

Ik wil jullie ontzettend hard bedanken voor de lieve respons op mijn blogs, op mijn Facebook en Instagram-foto's. Omdat ik zoveel liefde voor jullie heb en ook omdat ik blog omdat ik erg veel om jullie geef wil ik graag deze WINACTIE delen.
Jullie kunnen een volledige makeup-pakket winnen van het merk NYX.(DE ONDERSTAANDE FOTO'S ZIJN GEMAAKT MET NOG DE VERZEGELING OP ZODAT ZE NIET VERNIETIGD RAKEN ... IK HOU ZE GRAAG VOOR JULLIE IN PERFECTE STAAT) <3

WAT MOET JE DOEN OM KANS TE MAKEN ?


Abbonner je op mijn facebook-pagina en mijn Instagram-Account . Laat ook hieronder of op een van mijn andere accounts weten wat jou favoriete makeup-product is. Dat hoor ik altijd erg graag!!
Eind Mei kies ik 1 Winnaar!


Enorm veel succes en tot snel!


Xxxsje en love you ALL
Serafina

Reacties

Populaire posts