Zonbescherming met Altruist - Carrefour


Je insmeren tegen zonnestralen is een must, dat weten we. Dat moeten we nu zeker en vast in onze dagelijkse routine toevoegen, vooral omdat de zon nu ietjes sterker schijnt dan de vorige maanden. Onze huid beschermen tegen UV-stralen is erg belangrijk, niet alleen voor onszelf maar ook voor onze kids. Hun huidjes en de onze moeten goed beschermd zijn!

Als het aan Altruist Dermatologist Sunscreen ligt, gaan we voor een ‘sun-smart summer’! Veilig en verantwoord genieten van de zon staat voor het merk met stip op 1. De zonnebrandcrèmes van Altruist combineren de allerbeste dermatologische zonbescherming met de beste prijs. De superieure sunscreen is ontwikkeld door twee experts met een missie: betaalbare zonnebrandcrème aanbieden tegen de laagste prijs, zodat iedereen royaal én veelvuldig blijft smeren om zo de kans op huidkanker vanaf zeer jonge leeftijd te helpen verminderen.

En Altruist gaat verder: voor elke flacon zonnebrandcrème die in België wordt verkocht, doneert het merk 10 cent aan kinderen met albinisme in Tanzania. Sun-smart in het kwadraat! Dat vind ik GEWELDIG! 

Altruist is ontwikkeld door de vooraanstaande Britse dermatoloog en huidchirurg Dr Andrew Birnie en de Nederlandse econoom David Westerbeek van Eerten. Ze ontwikkelen de producten in hun vrije tijd, beiden vanuit hun eigen expertise. Dankzij hun persoonlijke inzet en de afwezigheid van een winstoogmerk, kunnen ze de prijs voor hun kwaliteitsproducten zo laag mogelijk houden. 

Hoeveel zonnecreme is nodig? Altruist benadrukt het belang van een goede voorlichting over het gebruik van zonnebrandcrème en lanceert daarom een simpele ‘smeerroutine’: DE PRODUCTEN : Altruist Dermatologist Sunscreen is verkrijgbaar in crèmes en sprays bij Carrefour. Altruist Dermatologist Sunscreen 1 liter is alleen via Amazon.co.uk verkrijgbaar. 


De prijzen: 

-Altruist Dermatologist Sunscreen SPF 30 200 ml crème - € 5,
- Altruist Dermatologist Sunscreen SPF 50 100 ml crème - € 5,
- Altruist Dermatologist Sunscreen SPF 30 200 ml spray - € 6,
- Altruist Dermatologist Sunscreen SPF 50 100 ml spray - € 6,-

Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts