Review : Biobim Ontbijt Cereal Getest - Door Mijn Kids


Je dag goed beginnen met een gezonde ontbijt is echt een must, en dan vooral als het gaat om kinderen. Mijn kinderen gaan NOOIT de deur uit zonder gegeten te hebben. Het is belangrijk voor hun groei en ontwikkeling om hun dag te beginnen met een volle buik. Het is nu een iets meer dan een week dat mijn kids de Biobim Ontbijt Cereals zijn aan het testen. 

Kinderen krijgen tegenwoordig erg veel suikers binnen en het kan soms behoorlijk lastig zijn om je kind niets gezond te laten eten als ontbijt. Juist omdat kinderen nog in de groei zitten hebben ze gezonde voeding nodig. Biobim maakt goede biologische producten voor baby's en kinderen en lanceert twee nieuwe gezonde varianten ontbijt cereals. Vrij van geraffineerde suikers of rare toevoegingen.  


Ik heb als perspakket 2 verschillende Cereals ontvangen, Aardbeien Hartjes en Appel Ringetjes. Ze zijn gemaakt van 100% biologische ingrediĆ«nten en gezoet met fruitconcentraat en gedroogd fruit. 
Deze Cereals Ontbijtjes bevatten geen geraffineerde suikers, geen zout, geen palmvet (wat je eventueel vind in chocosmeerpasta) en geen toevoegingen.


Mijn kids waren enorm enthousiast over de smaken van de Cereals, maar helaas (het blijft natuurlijk review die ik eerlijk maak, met eerlijke content) vonden ze het niet erg lekker. De smaken zaten goed, maar ze vonden het te papperig na een tijdje. Ik heb ze de Cereal laten proefen in melk en zelfs verschillende dagen erna met yoghurt, maar neen, ze vonden het niet goed. Ik vond het wel enorm lekker, vooral droog gemengt in een fruitsalade. Helaas!

Ik vind het wel erg leuk dat Biobim deze doelgroep van kids wilt verrassen met nieuwe , gezonde en smaakvolle produkten. Ze hebben een lijn van tussendoortjes, opvolgmelk tot papjes. Kleine mondjes en buikjes wilt Biobim graag blij maken. 


Vind meer info over deze en andere producten op hun website.Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts