NIEUW - Labellino : Exclusief bij Kruidvat


Als ik een Labello lippenbalsem zie, gebruik of zelfs ruik krijg ik onmiddelijk een nostalgisch gevoel. Ik heb dat heel mijn kinderjaren tot nu (al bijna 31 jaar) gebruikt. Het is een goed gekend product die in iedereen zijn auto, handtas, makeup-etui, werk, en dergelijke zit. Het is nu eenmaal een product die we blindelings vertrouwen om onze lippen te verzorgen, te hydrateren, en een mooie subtiele gloss geven. 

Zachte lippen in één beweging? Dat kan! Ontdek nu onze nieuwe Labellino lippenbalsem, 
exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat. De pastelkleurige ronde verpakking is een must-have 
voor in elke handtas.  Met hun frisse en fruitige smaken, geven de Labellino je lippen een subtiele glans. Dankzij de  unieke verzorging blijven je lippen heel de dag gehydrateerd. Labellino is verkijgbaar in twee smaken: Raspberry & Red Apple en Fresh Mint

Voor welke smaak ga jij?  Ontdek ze hieronder :


Labellino Raspberry & Red Apple Lippenbalsem


Labellino Raspberry & Red Apple Lippenbalsem verzorgt je lippen intensief en hydrateert ze langdurig. Voor zichtbaar zachte en soepele lippen.
De formule met de plezierige, fruitige geur van framboos en rode appel laat een subtiele glans achter op je lippen. Huidvriendelijkheid dermatologisch goedgekeurd.

Te koop voor de prijs van : € 5,99

Labellino Fresh Mint Lippenbalsem
Labellino Fresh Mint Lippenbalsem verzorgt je lippen intensief en hydrateert ze langdurig. Voor zichtbaar zachte en soepele lippen.
De formule met de frisse geur van verse munt laat een subtiele glans achter op je lippen. Huidvriendelijkheid dermatologisch goedgekeurd.

Te koop voor de prijs van : € 5,99
De Labellino's zijn exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat! Je vind deze in zowel België als Nederland. Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts