Apivita : Aandacht voor intieme hygiëne


Jezelf goed verzorgen is een must, zelf onze 'zone'. Het lijkt wel vanzelfsprekend hoe je je daar moet verzorgen en wat je ervoor moet gebruiken, maar het is ook goed te weten welke producten ideaal zijn.  Natuurlijk is het te begrijpen dat er moeilijk gesproken kan worden over intieme hygiëne, maar wel oh zo belangrijk. Dat vindt ook Apivita. 

Naar aanleiding van de internationale dag van de vrouwelijke hygiëne op maandag 28 mei zetten zij dan ook hun gamma voor intieme verzorging in de kijker. Drie verschillende producten, een intimate reinigingsgel voor dagelijks gebruik, eentje met extra bescherming en een gel tegen droogheid. En allemaal met maar liefst 92 % natuurlijke ingrediënten. In de hoop zo ook het taboe te doorbreken. 75 % van alle vrouwen krijgt namelijk minstens één keer last van een vaginale infectie. 
Bekijk 3 voordelen van deze lijn : 

1. Alle dagen proper

De intimate reinigingsgel voor dagelijks gebruik is ideaal voor de alledaagse hygiëne van de intieme zone. Niet alleen verzacht de gel irritatie, je kan hem ook preventief gebruiken want hij reinigt en biedt bescherming. Handig voor elke vrouw dus!

2. Zeg dag tegen droogheid

Zit je in de menopauze of heb je last van vaginale droogheid? Dan biedt het intimate reinigingsschuim een oplossing. Dit product vermindert irritatie en jeuk. Bovendien hydrateert het en biedt het een gevoel van comfort. Je kan het schuim dagelijks gebruiken.

3. Vaarwel vervelende kwaaltjes

De cijfers zijn duidelijk. Heel wat vrouwen hebben regelmatig last van kleine irritaties. Daarom ontwikkelde Apivita de zachte reinigingsgel met extra bescherming. Je kan het product dagelijks gebruiken en zo de natuurlijke balans van je intieme zone herstellen. Bye bye jeuk en irritaties!Omdat intieme hygiëne uiterst belangrijk is, lanceerde Apivita een gamma voor intieme verzorging. Gynaecologisch getest en met 92 % natuurlijke ingrediënten. Maar zonder zeep. Want dat gaat irriteren en verstoort je natuurlijke pH-waarde. Wat zit er dan wel in? Al het goede van de natuur! 

Denk bijvoorbeeld aan:

- bioactieve etherische oliën van aloë, glycerine en geranium om de intieme zone te verzachten, irritaties te voorkomen en infecties te bestrijden
- propolis, dat een helend effect heeft en bacteriën bestrijdt
- natuurlijke oligosaccharide om irritaties tegen te gaan en de natuurlijke flora van je intieme zone te beschermen
- lipoaminozuur om de pH-waarde in balans te houden
- melkzuur om de natuurlijke flora van je intieme zone te beschermen

Need we say more? 
Allemaal te koop voor de prijs:  €12 
Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts