The Body Shop - ' Mist like you mean it! '


Eén van mijn favoriete dingen na mijn make-up aanbrengen, is alle make-up 'locken' met een face-mist. Het is niet alleen lekker fris en een heuse opkikker, maar het is ook zo heerlijk dit over je gezicht te sprayen. Vandaag gaat deze blog erover! 

Ik heb de eer jullie een gloednieuwe face-mistlijn voor te stellen van The Body Shop. Ontdek de nieuwe multifunctionele Face Mists die de huid eenvoudig verzorgen en hydrateren. Spritz regelmatig na het aanbrengen van je make-up op basis van de behoefte van je huid voor een happy skin!
Onze Face Mists bevatten biologische Community Trade-aloe vera afkomstig uit Campeche, in het zuidoosten van Mexico.

Dankzij de directe relatie met de boeren kan The Body Shop hun ingrediënten precies herleiden. Ze kunnen hierdoor tevens ervoor zorgen dat de aloë vera die ze gebruiken voor de producten van optimale kwaliteit is. Het wordt met de hand geplukt om al haar krachten te behouden. 

DE PRODUCTEN :


COCO CALMING FACE MIST


Verrijkt met het natuurlijk verfrissende kokoswater, aloe vera en bisabolol. Verzacht onmiddelijk
de huid.
Deze Face Mist (60 ml) - Te koop voor de prijs van : €8

MANDARIN ENERGISING FACE MIST


Verrijkt met extracten van mandarijn, camu camu-bes en maca root-wortel uit Peru. Revitaliseert en zorgt voor een glanzend ogende huid.
Deze Face Mist (60 ml) - Te koop voor de prijs van : €8

MINT MATTIFYING FACE MIST


Verrijkt met mint uit Nicaragua, en kaolin uit Engeland, en zeewierextract uit Ierland. Vermindert glans en matteert de huid.
Deze Face Mist (60 ml) - Te koop voor de prijs van : €8

ROSE DEWY GLOW FACE MIST


Verrijkt met frambozenessence en kersenwater uit Frankrijk, en community-trade rozenessence uit Engeland. Verheldert de huid.
Deze Face Mist (60 ml) - Te koop voor de prijs van : €8

STRAWBERRY SMOOTHING FACE MIST


Verrijkt met extracten van sappige aardbeien en goyave uit Brazilië. Zorgt voor een gladder ogende huid en een egaal ogende teint.
Deze Face Mist (60 ml) - Te koop voor de prijs van : €8De volledige Face-mist lijn is verkrijgbaar vanaf Mei 2018 in alle filialen en op thebodyshop.com.


Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts