Rituals : Natuurlijke skin care lijn (respect your skin)


Rituals, we kennen allemaal hun ongelofelijk heerlijke producten die je enorm lekker laten voelen alsof je in de sauna zit. Elke product heeft zijn specifieke heerlijke aroma en bedoeling ivm werking. Vandaag blog ik graag met jullie over de natuurlijke skin care-lijn van Rituals.

Deze nieuwe collectie brengt een eerbetoon aan de kracht van de natuur. De geavanceerde huidverzorgingsproducten zijn met zorg samengesteld en bedoeld om de natuurlijke glans van de huid naar boven te halen. Ze bevatten ingrediënten en geuren van de meest gerenommeerde laboratoria ter wereld. De producten zijn gemaakt van natuurlijke, of van natuurlijke bronnen afkomstige, ingrediënten die op verantwoorde wijze zijn verkregen. Respecteer de natuur en je huid, en dit weerspiegelt in je prachtige uitstraling.
     

DE COLLECTIE


Elke lijn – Glow, Purify, Hydrate, Sensitive en Ageless – is ontwikkeld voor een specifieke behoefte van de huid. De beste manier om van binnen en van buiten te stralen, is je huid te verzorgen met het beste wat de  natuur te bieden heeft.


Laat de huid stralen met de Glow collectie, bestaande uit anti-aging formules die speciaal zijn ontwikkeld om de eerste tekenen van huidveroudering tegen te gaan. De producten minimaliseren fijne lijntjes en laten de huid weer stralen. De formules zijn verrijkt met saffraankrokus en heilige lotus, een unieke combinatie die de huid helpt te regenereren. Zo krijg je weer een stralende, heldere teint. 
Deze collectie is speciaal geschikt voor de leeftijd tussen 30 en 45 jaar.

Het reinigen van de huid is een belangrijk onderdeel van je huidverzorgingsritueel. Purify is ontwikkeld om te helpen bij het schoon en zuiver maken van de huid. De natuurlijke ingrediënten zoals moringa en heilige lotus maken de producten geschikt voor alle huidtypen. De combinatie van deze ingrediënten helpt de huid te zuiveren en te reinigen, om zo het dagelijkse vuil te verwijderen. Zo krijgt de huid een kalme, frisse uitstraling.


Goede hydratatie is van essentieel belang voor een gezonde huid. Hydrate is ontwikkeld om het vochtniveau van de jongere huid op peil te houden, erg geschikt voor de leeftijd tussen 18 en 30. De producten bevatten een actief complex met hyaluronzuur en Indiase roos, dat het vochtgehalte van de huid herstelt en zorgt voor een intens gehydrateerde, soepele huid. Natuurlijke, plantaardige antioxidanten helpen de huid te beschermen tegen negatieve invloeden van buitenaf.


Deze collectie, speciaal voor de gevoelige huid, helpt de huid te kalmeren en het evenwicht te herstellen. De producten bestaan uit natuurlijke ingrediënten zoals witte waterlelie en heilige lotus. Ze bevatten geen alcohol en parfum en zijn dermatologisch getest op de gevoelige huid.


Ageless is ontworpen voor de rijpere huid (vanaf 45 jaar) en bevat formules die de huid verstevigen en liften. De producten zijn verrijkt met gotu kola en heilige lotus. Ze helpen zichtbare tekenen van huidveroudering te verminderen met als resultaat een stevige huid en een egale teint.Deze producten zijn vanaf april 2018 verkrijgbaar bij de Rituals Cosmetics winkels, geselecteerde warenhuizen en op RITUALS.com.

#respectyourskin
#theritualofnamaste
Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts