Review : Weleda - Iris Intensieve Hydratatie Dag & Nachtcrème


We zitten in de winter en onze huid moet hard verduren van wisselende weersomstandigheden. Regen, koude, zonnestralen, verwarming, ... Al deze dingen doen niets goed voor onze huid. In ons huis heeft mijn man hier het meeste last van. Hij was dringend op zoek naar een intensieve product voor deze probleem, ik heb hem geholpen en dit deel ik dan heel graag zijn ervaring met jullie.

Wie is Weleda? Ze zijn erg trots op hun roots. 90 jaar geleden is 'Weleda' ontstaan doordat twee artsen eenzelfde visie deelden. Bij alles wat ze ondernemen trachten ze de harmonie tussen mens en natuur zoveel mogelijk te bewaken. Het is natuurlijk heerlijk te weten dat je producten hebt die als basis, en enige echte waarde, natuurlijk is.

DE PRODUCTEN :

Iris Hydraterende Dagcreme


''Iris Hydraterende Dagcrème reguleert de vochtbalans van de huid, bevordert de zelfregulerende eigenschappen van de huid en beschermt haar tegen belastende invloeden van buitenaf. Natuurlijke etherische oliën zorgen voor een aangenaam frisse geur.''

Deze rijke dagcrème met biologisch geteelde iris is afgestemd op de droge tot zeer droge huid en stimuleert de natuurlijke regulatie van de huid. Jojobaolie en hamamelis ondersteunen haar barriërefunctie en herstellen de vocht- en vetbalans. Sheaboter maakt de gezichtshuid opvallend glad en zacht. Iris Hydraterende Dagcrème kent een goede huidverdraagzaamheid welke dermatologisch is bewezen.

Mijn man vond deze erg aangenaam om aan te brengen, hij voelde ook gelijk verschil, zijn huid jeukte niet en werd elke keer minder droog bij het aanbrengen. 


Iris hydraterende nachtcreme


''Hydrateert intensief, reguleert de vochtbalans, ondersteunt de huid tijdens de nachtelijke opbouwfase en is bovendien een rijke en voedende crème.''

Deze rijke en voedende nachtcrème herstelt de vochtbalans tijdens de nachtelijke opbouwfase van de huid. Verzorgt de huid met essentiële voedingsstoffen. Tijdens dit proces versterkt de natuurlijke hydrolipidemantel van de huid. Voor een frisse en ontspannen huid.

Mijn man heeft deze crème aangebracht nadat hij zijn gezicht grondig gewassen en gedroogd heeft. Hij voelde dat de crème de hele nacht op zijn gezicht lag, op een comfortabele en niet vettige manier. 


MENING :

Deze crèmes zijn een routine geworden van mijn echtgenoot. Zijn gezicht ziet er erg gehydrateerd uit, en ook straalt hij. Hij vind het erg aangenaam op zijn huid omdat deze niet vettig is en toch lekker fris ruikt. 
Hij raad deze zeker aan als je huid een boost nodig heeft. 10/10 dus!
Ben jij gekend met deze producten? Ik hoor het graag. Tot snel!!Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts