Review - Baby Dove : verwen je kindje(s)


Als mama gaat je vaak naar de winkel en dan koop je meer voor je kids van voor jezelf. Raar is dit niet, want we willen gewoon het beste voor onze kindje(s). Dat gebeurde ook toen ik laatst de Zeeman binnenliep en deze Baby Dove Collectie voor het eerst zag, mijn kids zijn nietmeer zo klein (4 jaar en bijna 6jaar) maar toch vind ik het heerlijk om ze te wassen en te verzorgen met een goede hydraterende en zachte productenlijn van een bepaald merk.

Ik moet eerlijk zijn dat ik nog nooit van Baby Dove gehoord heb, Dove wel want dat is voor mij 1 van mijn lievelingsmerken ivm beauty en verzorging. Maar dat er een baby-collectie van bestond, daar had ik nu echt geen idee van. 
Ik heb me 3 verschillende producten van gekocht: een wascreme, een lotion en vochtige doekjes. 3 dingen die ik nog steeds gebruik. 

DE PRODUCTEN :Allereerst vind ik deze collectie echt leuk uitzien, de logo van Dove is er wel, maar toch zien de verpakkingen er erg baby'achtig uit en dat maakt ze zo leuk. De Baby Wascreme is echt een leuk productje die het wassen of baden een toffe moment maken. Hij is zo gemaakt dat ie niet prikt in de ogen, ook de geur is aangenaam en is lekker schuimig (leuk voor de kids). Ook belangrijk is dat ie hypoallergeen is , dus aangenaam voor een kinderhuidje. 

Te koop voor de prijs van : € 1,99


Mijn kids MOETEN ingesmeerd worden na het douchen, ze hebben zo een gevoelige en droge huid. Daarom dat de Baby Dove Lotion perfect is. Hij is enorm hydraterend en houd het huidje van je kindje lekker zacht en gevoed. Je brengt deze creme liefst warm (door tussen je handen te masseren alvorens je dit op je kindje aanbrengt) op en smeer deze lekker in. Hij is perfect voor dagelijks gebruik. 

Te koop voor de prijs van : €1,99


Doekjes heb je altijd nodig, wij mama's kunnen niet zonder. Deze doekjes zijn zo zacht als water en zijn voedend voor je kindje zn huidje. Je kunt deze doekjes zowel voor luiergebied gebruiken als voor de rest van het lichaam, denk aan vieze snoetjes of vieze handjes. 

Te koop voor de prijs van : €1,99
Ken jij deze producten? Ik hoor graag wat jij hier van vind?Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts