Pannoc - Al 40 jaar staan ze voor ons klaar !Ik heb in het verleden ook eens een blogje geschreven over het merk 'Topiderm' (zie blog), en thuis is het echt 1 van de crèmes die gebruikt worden bij mn kids. Vandaag deel ik met jullie het bestaan van deze merk en hun 40jaar lange en supergoede ervaringen!

Pannoc, bekend van de antirimpelcrème ‘Pannobase + Retinol’, blaast dit jaar 40 kaarsjes uit. En voor een 100 % Belgisch familiebedrijf dat alle producten zelf maakt, is dat een mijlpaal. Van dagcrèmes over lichaamsmelk tot antirimpelcrème. Alles wordt in huis gemaakt.


Familiebedrijf Pannoc staat al 40 jaar zijn mannetje tussen de grote multinationals. Ook de toekomst ziet er rooskleurig uit want ze zetten nu volop in op online marketing. En er staan nieuwe producten op de planning voor 2018. Dat er een antiroosgamma en een anti-acnélijn aankomen, kunnen we al verklappen. 


Veiligheid en kwaliteit staan voor Pannoc op de eerste plaats. Net daarom hebben ze niet alleen hun eigen merken, maar staan ze ook in voor hun eigen productie. Zo weten ze precies wat er in hun producten zit. Veiligheid gegarandeerd! Dat is in tijden waarin gruwelverhalen over zalfjes met louche ingrediënten de kop op steken geen overbodige luxe.

“Cosmetica en geneesmiddelen zijn de afgelopen jaren stukken veiliger geworden. En dat juichen wij alleen maar toe. Vroeger kon je zonder al te veel controle een product op de markt brengen. Nu zijn er veel meer verplichte testen. Maar het internet blijft een grote boosdoener. Daar vind je producten die helemaal niet stroken met de veiligheidsvoorschriften”. Een leuk weetje : de kwaliteit van alle producten wordt gegarandeerd en zelfs toegelaten is geneesmiddelen te produceren. Iets wat Pannoc naast cosmetica dus ook maakt. 
Pannoc ontstond 40 jaar geleden toen oprichter Guido Spaas het anti-acnéproduct Pangel ontwikkelde. Zijn unieke formule op basis van water in plaats van alcohol veroorzaakte minder huidirritatie en was dan ook meteen een schot in de roos. Pangel is vandaag ook nog een van Pannocs belangrijkste exportproducten. Daarnaast voegde Pannoc een reeks nieuwe producten aan het gamma toe. Telkens met de focus op innovatieve formules en kwaliteit. Denk maar aan de dagcrèmes van het merk Topiderm, de antirimpelcrème ‘Pannobase + Retinol’, de antiroos haarshampoo …


Verder is Pannoc bij apothekers vooral bekend voor zijn zalfbasissen en grondstoffen voor magistrale bereidingen. Het verhaal dat zich achter de toonbank afspeelt dus.
Vind meer info over deze producten op hun website .Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts