NEW - Paco Rabanne : Emily Ratajkowski brand ambassador


Zelf ben ik grote fan van enkele Paco Rabanne geuren : Denk aan 1Million, Black XS, zo heerlijk! Het is dan ook erg leuk dat er een nieuwe ambassadeur is voor een komende nieuwe geur. 
Dit is de actrice , model en activist Emily Ratajkowski. Zij is de nieuwste aanwinst in hun Franse Huis. 

Ze is bekend op Social Media, durft dingen aan en is zelfzeker van de vrouwelijkheid bij Paco Rabanne. 


Wie is Emily?

Emily Ratajkowski groeide op in Encinitas, Californië. Haar vader is een Poolse schilder en haar moeder een Engels professor en schrijfster. Door het beroep van haar ouders was Ratajkowski veel op reis in verschillende gebieden in Europa. Ratajkowski werd op 14-jarige leeftijd door het modellenbureau Ford Models onder contract genomen. Daarna studeerde ze nog een jaar kunstwetenschap aan de Universiteit van Californië - Los Angeles, tot ze besloot om haar modellencarrière fulltime door te zetten.

Ze werkte samen met grote klanten als Forever 21, Nordstrom en Frederick's of Hollywood. Haar doorbraak als fotomodel kwam, toen ze voor enkele campagnes door de bekende fotograaf Tony Duran gefotografeerd werd. Ratajkowski was te zien op de cover van Treats! Magazine. Daarnaast was ze te zien in enkele muziekvideo's zoals Fast Car van Taio Cruz en Love Somebody van Maroon 5. Als actrice speelde ze de rol van Tasha in de Nickelodeon-serie iCarly.
Zelf ben ik erg benieuwd wat dat zij gaat uitbrengen! Zowiezo kun je Paco Rabanne volgen op Instagram en op hun officiële website . 
Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts