Mask up - Pascaud : Trending Vliesmaskers


Op Youtube en Instagram en andere Social Media's zien we de laatste tijd dat maskers echt een hype zijn. Je vind er verschillende soorten (schuimmaskers, gouden maskers, peel-off maskers, ...) je kunt er zoveel opnoemen. Het is heerlijk je gezicht goed te verzorgen en hydrateren met een goede masker, zo kan jij even een 'Jezelf-momentje' hebben en toch je huid verwennen.
Maskers zijn gewoon DE trend van 2018.
Pascaud Beauty Innovations staat gekend voor huidverbetering op een natuurlijke manier. Ze ontwikkelden een volledig concept waarmee ze zowel man en vrouw, jong en oud helpen hun huid te verbeteren of in optimale conditie te behouden met langdurig resultaat. Mardge Pascaud, het idee van deze ontwikkelijk, is gekomen met deze beautytrend. Daarover deze blog.

Pascaud komt met drie nieuwe exemplaren op de proppen. Voeg hier nog eens aan toe dat het gaat om vliesmaskers zonder bewaarmiddelen, maar boordevol natuurlijke ingrediënten en je weet dat je goed zit. Ook het feit dat ze huisgemaakt zijn, is een grote troef! En niets zo leuk dan relaxen in een schoonheidssalon met een verzorgend masker, toch?


De drie nieuwe vliesmaskers van Pascaud kan je testen in een schoonheidsinstituut en hebben elk een specifieke werking. Deze vliesmasker bestaat, zoals de naam al doet vermoeden uit een vlies. Dit wordt bevochtigd en vervolgens op je huid aangebracht. En hierover komt dan een siliconenmasker zodat alle werkzame stoffen diep in je huid kunnen indringen. Dat er siliconen op komt lijkt me heerlijk. Ergens krijg ik er een warm gevoel van haha.

Soothing & Calming-masker

Wil je je huid verjongen en hydrateren? Dat kan met het Soothing & Calming-masker. Met werkzame stoffen als hyaluronzuur verminderen kraaienpootjes in no time. Bovendien verzacht deze variant je huid en brengt het je vitamine B5-gehalte weer op peil. Geen overbodige luxe want een tekort daaraan kan leiden tot heel wat huidkwaaltjes.

Brightening & Refining-masker

Daarnaast is er het Brightening & Refining-masker met een verhelderend effect. Zo bevat het onder meer een extract van paardenkastanje. Zeg dus maar bye bye tegen wallen en roodheid. Het vitamine C-derivaat laat je huid dan weer stralen. En ook mooi meegenomen is het anti-aging effect.

Clarifying masker

Je huid zuiveren? Dan is het Clarifying-masker perfect! Deze variant verkleint je poriën, zorgt dat je minder glimt en verfijnt je huid. Zo regelt het de afscheiding van talg. Ideaal wanneer je een vette huid hebt. Winterlinde, kamille, korenbloem, Sint-Janskruid en goudsbloem zijn dan weer stuk voor stuk natuurlijke extracten die je huid verzachten. En ontstekingen tegengaan. Win-win dus!
Een feit : Alle maskers zijn huisgemaakt. Zo weet Pascaud exact welke bestanddelen ieder exemplaar bevat. En garandeert de schoonheidsspecialist zo de kwaliteit en jouw veiligheid. Veiligheid en kwaliteit is waar het om draait. 

Xxxsje Serafina

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts