Catrice : Time To Play (INTERACTIEVE VIDEO)


Hoe leuk is het als jij eens de regisseur kunt zijn? Neem jij graag de touwtjes in handen? Dan deel ik graag met jullie de nieuwste interactieve video van Catrice Cosmetics.

Innovatief, uniek en nu ook interactief! Als eerste Duitse cosmeticamerk gaat Catrice Cosmetics website live met een interactieve video (de link vind je onderaan!). Passieve belevingen zijn verleden tijd – de toekomst wordt bepaald door actieve formats waarbij de bezoeker het verloop zélf kan bepalen.


Catrice combineert de trend van bewegend beeld met de mogelijkheid te individualiseren en meer betrokken te zijn. De video verandert de kijker in een filmregisseur die bepaalt wat er vervolgens gebeurt. Hij of zij duikt in verrassende werelden en komt in situaties terecht die doen denken aan bekende films. De focus ligt op entertainment. “Als het eerste Duitse beautymerk met een interactieve videobeleving
hebben wij één doel: de bezoeker vermaken”, aldus Meike Ipsen, Hoofd Communicatie bij Catrice Cosmetics. Ze voegt er aan toe: “Tegelijkertijd zien wij dit als dé toekomst van Content marketing, omdat het twee doelen dient: merkbekendheid en betrokkenheid.“ Om ervoor te zorgen dat de entertainment-factor hoog blijft, biedt de video 16 verschillende routes vol verrassingen, inclusief “terug in de tijd naar de jaren ’80” en een tussenstop in een andere galaxy.Wil jij deze video zien? Klik dan op deze LINK .
Neem de touwtjes in handen! WEES DE BAAS!

Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts