REVIEW Action Haircare : 'This Is It' For Salon Styling-Producten


Sinds ik mijn haar gekleurd heb van Rood naar Blond heeft mijn haar ietjes meer aandacht nodig. Je kent het wel, droge puntjes die extra verzorging nodig hebben. Ik was op zoek naar goede producten tot iemand me zei dat ik eens de producten van de Action moet proberen omdat zij er verliefd op was. Ik ben een 'Action-junky', wekelijks kan je me daar vinden, dus dacht ik deze kans te wagen om mijn haarproducten daar eens te kopen.

Ik ben met 2 producten naar huis gekomen, een Control Cream en een Invisible Hair Oil Serum. Beiden enorm goede producten die mijn haar enorm goed verwend en zacht maakt, erg belangrijk omdat ik mijn haar aan het laten groeien ben. 


NO FRIZ : INVISIBLE HAIR OIL SERUM

Deze is een lichtgewichte olieserum met arganolie en zijdeprote├»ne. Hij is bedoeld om je haar te herstellen en biedt extra hydratatie. Als resultaat krijg je pluisvrij haar die ook een gezonde glans heeft. Hij is bedoeld voor dun en droog haar (check & check). 

Hij is te koop voor de prijs van : € 1,89


REPAIR CONTROL CREAM

De Control Cream is een vochtinbrengende leave-in conditioner voor droog, gekleurd en beschadigd haar (opnieuw check & check & check!!). Het maakt het haar gladder en houdt het in bedwang. Hij bevat arganolie en panthenol. Breng een kleine hoeveelheid aan in het haar, inwrijven en grondig masseren in de punten. Je kunt deze cream zowel in droog haar als nat haar gebruiken. 

Te koop voor de prijs van : € 1,47


HOE GEBRUIK IK HET? 


Mijn haar is net gewassen , dus breng ik aan mijn puntjes een beetje Control Cream aan. 


Vervolgens kam ik voorzichtig mijn haar door zodat de creme overal word uitgesmeerd.


Voordat ik mijn haar droog blaast breng ik een klein druppeltje in mijn handpalmen aan zodat ik deze goed kan verdelen in de puntjes. Ik vind deze producten zeker en vast de moeite ... hij maakt een groot verschil in je haar voor een kleine prijs!
Heb jij ook last van droog of beschadigd haar? Neem zeker een kijkje in 1 van de Action-filialen dicht bij je thuis en neem zeker een kijkje naar de perfecte product voor JOU.
Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts