NEW Preview - Essence Trend Edition : 'Glow Like ...'Als ik denk aan de lente, denk ik niet alleen over de lentekleuren in kledij en accessoires, maar vooral in makeup! Als blogger is makeup en beauty nu eenmaal mijn dada. Ik ben enorm vereerd jullie de komende lente-collectie voor te stellen van Essence.

Straal als een ster! De nieuwe Essence Trend Edition “Glow Like...” wijdt vanaf eind maart tot eind april 2018 een hele collectie aan de geweldige ‘glow trend’. Of het nu gaat om sterke strobing effecten met een prismaglans, een wet-look finish of subtiele highlights: met deze gezichtsproducten straalt elke girl van binnen en van buiten. Glow like… the happiest girl in the world! 


DE PRODUCTEN :

Glow… Dewy Finish Spray 
De spray fixeert je make-up en tovert een „dewy“ wet-look effect op je huid.. 

Te koop voor de prijs van : € 2,99.

Glow... Highlighter Palette 

Het palet in een warme of juist koele kleurvariant geeft elk huidtype een schitterende gloed. Verkijgbaar in 2 verschillende kleuren : 01 …like it´s girls´ night & 02 …like you can´t stop laughing.

Te koop voor de prijs van : €4,99.

Glow… Baked Metallic Highlighter  

Met de gebakken metallic poedertextuur in goud, beige of rosé creëer je natuurlijke lichtreflecties op je gezicht of maak je dramatische strobing effecten met een prismaglans. Verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren : 01 …like every- , 02 …like you´re thing is all right doing what you love & 03 …like glitter is raining do.

Te koop voor de prijs van : € 3,39.

Glow… Multi-use Liquid Highlighter  

De vloeibare crème geeft schitterende highlights in lichtgoud of rosé op de wangen, neus, de cupidoboog van je lippen of onder de wenkbrauwen. Wil je een subtiel effect? Meng het dan met je foundation. Verkrijgbaar in 2 kleuren : 01 …like you´re on your dream date & 02 …like you´re hugged by your loved ones

 Te koop voor de prijs van : € 2,99.

Glow... “Glow Shot” Highlighting Drops 

Solo aangebracht, bieden de drops intense accenten; wanneer ze gemengd worden met je foundation of dagcrème, geven ze de huid een subtiele koele of warme glans. 

Te koop voor de prijs van : € 3,89.

Glow... Glow Setting Powder  

Deze poeder fixeert make-up, verlengt de houdbaarheid ervan en verzekert je van een natuurlijke, gezonde teint. 

Te koop voor de prijs van : € 3,39.

Glow… Holographic Loose Powder  

Losse poeder met een holografisch duochroom effect; voor een fascinerend accent!

Te koop voor de prijs van : € 3,59.

Glow… Dewy Highlighter Stick 

Lichtreflecterende crème-stick voor een intense glans – geschikt voor alle huidtonen.

Te koop voor de prijs van : € 2,99.
De gehele collectie is beschikbaar vanaf eind maart tot en met eind april 2018 in elke Kruidvat en Trekpleister-filialen.
Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts