NEW L'Occitane : Verfris je huid , duik in een golf!


Het is voor velen van de meiden onder ons soms vanzelfsprekend om je huid goed te hydrateren. Natuurlijk is het belangrijk om voor jou huid de perfecte product te vinden, vooral in onze jeugd heeft onze geliefde huid veel aandacht nodig. Helemaal niet gek, we hebben eenmaal onze huid nodig en die moet er dan ook altijd goed uit zien!

Maar hoe maak je een keuze uit de oneindige hoeveelheid moisturizers op de markt? Wat is nu eigenlijk goed voor onze huid? Ga terug naar de bron, back to basic, en gebruik de kracht van water om je huid fris en gehydrateerd te houden. Met alleen water drinken is het niet voldoende, dus verwen je huid goed! Met De gloednieuwe Aqua Reotier-collectie van L’Occitane. De verrassende nieuwe texturen werken opwekkend voor al je zintuigen. Geformuleerd met het calciumrijke water van de Réotier-bron in de Provence heeft onze hydraterende gezichtsroutine ten minste 24 uur een vochtinbrengende werking.
Een leuk feitje : De Réotier-bron ligt bij de toegang tot een natuurpark en is door de Europese Unie uitgeroepen tot een van de Natura 2000 beschermde natuurgebieden.  Het water uit deze bron zit boordevol mineralen, met een hoge concentratie calcium. Het is tot wel 10x rijker. Supergoed voor je huid dus!


DE PRODUCTEN IN DEZE LIJN :

ULTRA THIRST-QUENCHING GEL

Deze sprankelende gel voelt net zo heerlijk aan als het eruitziet, met duizenden microbelletjes. De Ultra Thirst-Quenching Gel lest direct de dorst van de vochtarme huid en werkt als een magneet. Het herstelt het vochtgehalte van de huid langdurig.

Te koop voor de prijs van : 50 ml - € 28

ULTRA THIRST-QUENCHING CREAM

Als een gladdere, zachte crème beter bij u past, kunt u de Ultra Thirst-Quenching Cream proberen. Ideaal voor alle huidtypes die gedurende de zomer net een beetje meer zachte hydratatie nodig hebben. De lichte crèmetextuur glijdt als een droom over de huid voor een vochtinbrengend moment dat de hele dag aanhoudt.

Te koop voor de prijs van : 50 ml - € 28

Water Gel Cleanser

Het is net of uw gezicht in koud water wordt ondergedompeld: onze Water Gel Cleanser verfrist de huid terwijl het onzuiverheden verwijdert. De koele gel verandert in een licht, soepel schuim dat de huid perfect reinigt zonder haar uit te drogen.

Te koop voor de prijs van : 195 ml - € 19

Moisture Prep Essence

Bereid uw huid voor met Moisture Prep Essence van L’Occitane. De op water lijkende textuur verfrist direct de huid en bereidt haar voor op al het vocht dat nog gaat komen. Het wordt de nieuwe favoriete stap in uw schoonheidsroutine.

Te koop voor de prijs van : 150 ml - € 22

Fresh Moisturizing Mist

Verstuif waar en wanneer u maar wilt water over uw huid! Gebruik dit schoonheidswater wanneer u een frisse boost nodig heeft. De formule combineert de eigenschappen van het bronwater van Réotier met hyaluronzuur om uw huid te hydrateren. Het kan zelfs helpen de make-up te fixeren!

Te koop voor de prijs van : 50 ml - € 12Meer info vind je op L'Occitane . Kijk snel en vind DE producten voor JOU huid!Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts