NEW - Hansaplast Deo Silver Balls 👣


Zweetvoetjes, daar hebben we soms last van ... vooral na het sporten of lang in je schoentjes lopen op school of werk. Als we onze schoenen dan uitdoen, is die geur soms niet te harden helaas. Wat te doen?
Hansaplast lanceert de Deo Silver Balls, de eerste deodorant in de vorm van balletjes die doeltreffend de strijd aanbinden met vieze geurtjes in schoenen. Een praktische en ludieke innovatie die op allerlei schoentjes inzetbaar is. Resultaat: de hele dag ben je gerustgesteld, je staat vol zelfvertrouwen in je schoenen zonder nare geurtjes die de pret bederven. Telkens opnieuw deodorant in je schoenen spuiten, hoeft dus niet meer! Een nieuw en onmisbaar concept is geboren… #StayFresh #HaveBalls 


Dankzij de heerlijk geurende Deo Silver Balls , het parfum valt absoluut niet te vergelijken met de typische geur van schoendeo’s, kom je nooit nog voor nare verrassingen te staan wanneer je jouw favoriete schoenen uittrekt. En ook de keuze van het parfum levert geen verrassingen op: op de verpakking bevindt zich een zone waaraan je kan krabben om de geur van het product vooraf te ontdekken. Heel praktisch wanneer je boodschappen doet!
De Deo Silver Balls zijn te koop voor de prijs van €7,50. 
Vergeet niet, verfrist na opening nog minstens twee maanden je schoenen!


HANDIG OM TE WETEN :


Waarom stinken voeten eigenlijk? Wanneer voeten transpireren, hoopt er zich water op in de schoenen. Er ontstaat dan een warm en vochtig klimaat, waarin bacteriën uitstekend gedijen. Om zich voort te planten voeden de bacteriën zich met dode huidcellen en met keratine. Bij die bacteriën horen ook de Brevibacteria, bacteriën die hun voedsel omzetten in een chemische verbinding die ruikt naar… Camembert. Diezelfde Brevibacteria worden overigens gebruikt bij de bereiding van talloze kaassoorten. 
Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts