NEW Catrice Limited Edition - " Active Warrior "


Bewegingsvrijheid, fysieke en mentale fitness die in lijn is met je individuele behoeften. Onze strakke lichaam moet getraind worden voor de komende zomer, maar dat wilt niet zeggen dat je het mag slayen in de gym .... Catrice laat je inspireren! 

Deze nieuwe sporttrend zie je terug in de sportieve 'athleisure' kledingstijl én in onze nieuwe Limited Edition “Active Warrior”. Hij is verkrijgbaar vanaf April 2018!
De focus van deze collectie ligt op kwaliteitsmake-up met extra langhoudende texturen die bovendien transpiratie-proof zijn. Connect with your body!
MAKE-UP FREEZING SPRAYDeze superfijne nevelspray fixeert je makeup langdurig. Kan ook als primer of onderweg ter verfrissing worden gebruikt. Transpiratie-proof!

Te koop voor de prijs van : € 4,99

MAKE-UP FREEZING POWDERFijne, matterende gezichtspoeder met softfocus effect. Houdt make-up op z'n plaats, zelfs tijdens langdurige inspanning. Waterproof en transpiratie-proof.

Te koop voor de prijs van : € 4,99

INSTANT BLURRING STICKMatterende primer stick met een soft-focus effect. Kan onder de foundation worden gebruikt of als touch-up stick voor onderweg.

Te koop voor de prijs van : € 3,99

EPIC ACTIVE-PROOF LUMINIZERCrèmige, waterproof highlighter met ultrafijn, subtiel glinstereffect. Met handige applicator om de
juiste zones in het gezicht van een mooie glow te voorzien. Verkrijgbaar in twee kleuren.

Te koop voor de prijs van : € 3,99

LIFE-PROOF LINERDeze waterproof, long-lasting kohl eyeliner combineert het gebruiksgemak van een oogpotlood met de precisie van een vloeibare eyeliner. In de dop zit een puntenslijper zodat het potlood voor elk gebruik kan worden geslepen.

Te koop voor de prijs van : € 3,39

EPIC SEX-PROOF LIP INKIntens gekleurde liptinten met hoge dekking en een langhoudend 'staining' effect. De twee tinten hebben een ultralichte textuur en voelen prettig aan op de lippen.

Te koop voor de prijs van : € 4,59

SWEAT SOLDIER REFRESHING WIPES
Voor onderweg: handige verfrissingsdoekjes die op milde en effectieve wijze onaangename luchtjes
verwijderen. Met een verkwikkende geur!

Te koop voor de prijs van : € 2,59De gehele "Active Warrior"-collectie is vanaf April 2018 verkrijgbaar in elke Kruidvat en Trekpleister-filiaal te België en Nederland! 


Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts