IG-Serie : Mijn week op Instagram #6


Welkom lieve volgertjes. Het is weer tijd om met jullie te delen wat ik de laatste weken allemaal gedaan heb. Deze blog is een serie die ik enkele weken geleden begonnen ben ... een vaste Topic met deze 'serie' in mijn blog.

Op mijn instagram-account laat ik zowel mijn hobby zien (beauty en makeup) en ook veel van mijn privé-leven (ik laat natuurlijk nooit alles zien). Ik vind het leuk dat mensen de ware ik kennen buiten al het makeup en beauty-gebeuren. Het is al enkele weken dat ik deze serie geplaatst heb, maar uiteindelijk is ie er!!!!


De Highlights van mijn laatste weken : 


Je als koppel af en toe te ontspannen en gewoon eventjes te genieten is een must in elke relatie. Enkele weken geleden hebben mijn man een ongelofelijke ontspanmomentje gehad bij Di Sano te Neeroeteren. Ik heb hier een uitgebreide blog over geschreven. 
Het was zeker en vast de moeite, en we gaan dit zeker en vast nog eens herhalen.


Af en toe vind ik het leuk om eens een Off-Topic artikeltje te schrijven , dus daarom heb ik deze '15 dingen die niemand vraagt'-tag geschreven. Ik vind het tof dat mensen eens een andere kant van me zien dan alleen maar mijn liefde voor beauty en makeup. 


Sinds ik mijn haarkleur verandert heb van rood naar blond heeft mijn haar meer verwennerij nodig. Vooral omdat mijn puntjes enorm droog aanvoelen. In mijn blog heb ik een uitgebreide review geschreven over de 'This is it haar producten van de action , en foto's met uitlegd bijgevoegd, over hoe ik deze product gebruik en wat ik ervan vind. 


De laatste tijd vind ik het geweldig om mijn lippen anders in te kleuren, door een beetje 'buiten de lijntjes' te kleuren. Niet omdat ik onzeker ben over mijn lippen, maar gewoon omdat het kan. Je vind de blog vind je hier . Deze jaar begon goed met een leuke kalender die ik ontvangen heb van http://www.tiensesuiker.be/ . Elke dag is er of een quote, recept, of dergelijke waar ik ongelofelijk goedgezind van word. Deze dag had ik van een lieve mama een tasje koffie voor me getrakteerd die ongelofelijk lekker smaakte. Dank je wel !Hoe heb jij vorige week alles beleefd? Ik hoor het graag ..Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts