Huid met Acne : Eucerin lanceert Dermopure


Acne is eenmaal iets waar we mee te maken hebben. Sommigen van ons beleven dit verschillende fase door de pubertijd of andere hebben er lang na de puberteit nog last van! De Dermatologische Laboratoria Eucerin, experten in dermocosmetica, zetten vandaag met DERMOPURE een nieuwe generatie producten voor de acnegevoelige huid in de markt. Dit uiterst volledige gamma, ontwikkeld in nauwe samenwerking met dermatologen, helpt om de onontbeerlijke routine “reiniging + verzorging” aan te kweken en dekt alle stadia of ernstgraden van acne.

Om een beter zicht te krijgen op de vele factoren die een impact kunnen hebben op de toestand van de acnegevoelige huid, ontwikkelde Eucerin in samenwerking met een dermatoloog een informatieve microsite die helemaal in het teken staat van deze pathologie. Wie de microsite bezoekt, leert er acne optimaal te bekampen en krijgt er geïndividualiseerd advies voor nieuwe leefgewoontes die de toestand van de huid kunnen verbeteren.

Het nieuwe gamma DERMOPURE van de Dermatologische Laboratoria Eucerin biedt een oplossing voor alle huidtypes met neiging tot acne en bestrijdt huidonvolkomenheden zichtbaar.
De 3 reinigingsproducten zijn bedoeld om de huid mild te reinigen, zodat deze voorbereid is op de verzorgingsproducten waardoor die nóg doeltreffender hun werk kunnen doen. De reinigingsproducten zijn compatibel met medicamenteuze acnebehandelingen.
De 3 verzorgingsproducten zijn afgestemd op de huid met neiging tot acne en pakken onvolkomenheden efficiënt aan. Ze worden goed verdragen en zijn niet-comedogeen.


DERMOPURE ReinigingsgelMet zijn formule die onder meer amfotenside en Salicylzuur bevat, staat deze parfumvrije gel borg voor een milde reiniging van de huid. Het teveel aan talg wordt verwijderd zonder de huid uit te drogen. Dankzij de pompflacon is de gel makkelijk in gebruik, ook op minder goed bereikbare lichaamsdelen zoals de bovenrug.
Je kan de gel lichtjes inmasseren en de huid vervolgens spoelen met helder water.

DERMOPURE Micellair WaterNaast alkylpolyglycoside, een uiterst milde tensioactieve stof, bevat dit zachte micellaire water ook twee hydraterende bestanddelen: Hyaluronzuur en Glucoglycerol. Deze 2-in-1-formule bevat geen parfum en is ideaal voor vrouwen met een huid met neiging tot acne: ze reinigt de huid in alle zachtheid en verwijdert make-up zonder de huid uit te drogen.
Het product breng je aan met een wattenschijfje, spoelen hoeft niet.

DERMOPURE ScrubDeze speciaal op de acnegevoelige huid afgestemde scrub is bedoeld om 1 à 2 keer per week te gebruiken. De formule met melkzuur en biologisch afbreekbare microdeeltjes van Cellulose maakt verstopte poriën grondig schoon, voorkomt mee-eters en verfijnt de huidkorrel.
Scrubben doe je met licht masserende bewegingen. Nadien spoel je overvloedig met water.

DERMOPURE MAT Matterende FluidSpeciaal voor de vette huid. Deze talgregulerende en matterende fluid gaat acht uur lang het glimmen van de huid tegen. Het product verzacht irritaties en vermindert kleine puistjes  en roodheid. De talgproductie neemt af en de poriën worden kleiner. De niet-vette textuur dringt onmiddellijk in de huid. Deze matterende fluid breng je tweemaal per dag aan, ‘s ochtends en ‘s avonds. De formule bevat: L-Carnitine (reguleert de talgproductie), Licochalcone A (kalmerend), Salicylzuur (keratolytisch) en Decanediol (antibacterieel).

DERMOPURE K10 Renoverende HuidverzorgingPakt puistjes en zwarte puntjes aan. Dit unieke huidverzorgingsproduct bevat een 10% Hydroxy Complex, een combinatie van keratolytische agentia (zoals Glycolzuur, Salicylzuur en Gluconolactone). De niet-vette en niet-kleverige formule reinigt verstopte poriën, vermindert onvolkomenheden en voorkomt dat die opnieuw de kop opsteken.
Je brengt het product eenmaal per dag aan, bij voorkeur ‘s avonds. Doeltreffendheid bewezen vanaf 2 weken.

DERMOPURE HYDRA Aanvullende Verzachtende CrèmeDeze crème wordt gebruikt ter aanvulling van medicamenteuze acnebehandelingen. De actieve stoffen temperen de bijwerkingen van dergelijke behandelingen, zoals uitdroging van de huid, irritaties of een branderig of prikkend gevoel. Daardoor neemt de therapietrouw toe. Symsitive® en Licochalcone A kalmeren ogenblikkelijk, de ceramiden hydrateren, versterken de huidbarrière en beperken zo het vochtverlies, terwijl dexpanthenol het huidherstel bevordert.
Deze niet vette moisturizer breng je ‘s ochtends en ‘s avonds aan.

Ga UW EIGEN #ChallengeAcne uitdaging aan en ontdek de juiste verzorgingsroutine en tipsXxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts