DIY : Hoe ik mijn lippen overlijnIk vind het erg leuk om te spelen met makeup, vooral als ik dingetjes kan uitproberen en merk dat dit echt in mijn dagelijkse makeup-routine hoort. Zo heb ik het 'contouren' eens geprobeerd en ik kan gewoon niet zonder. Ik had jarenlang nooit graag een lipkleur op omdat ik me erg onzeker voelde. 
Sinds ik in to 'overlijnen' van lippen doe vind het ik het leuk om te spelen met kleur. Ik krijg vaak de vraag hoe het komt dat mijn lippen iets voller zijn? Wat heb ik gedaan?

FYI : Je lippen overlijnen wilt niet zeggen dat je onzeker bent over je lippen, laat dit eventjes duidelijk zijn, maar je wilt gewoon van iets op je lichaam het wat mooier maken. We dragen toch ook soms een pushup-bh voor een vollere buste, of spanx als we een plattere buikje willen? Dus ga los met deze tips en have fun!Dit zijn mijn lippen au naturel . Geen balsem, geen lijntje, geen lipkleur. Zoals je ziet heb ik best wel lichtkleurige lippen en moet er iets gebeuren om wat leven erin te brengen.


Wat ik belangrijk vind is om een lipliner te zoeken die het beste bij je lippen past, ik heb hier de Essence Longlasting Lipliner gebruikt in de kleur 08 'Girl Next Door'. 
Het is belangrijk om je tijd te nemen en net ietjes over je eigen liplijn te gaan en vervolgens je lippen in te kleuren met diezelfde lipliner voor een prachtige en volle resultaat.


Om je lippen een mooie resultaat te geven na de lipliner is het nodig om een kleur naar keuze uit te kiezen die je werkje 'af maakt'. Ik heb als lipkleur de Trend It Up (Lidl) Ultra Matte Lipcream gebruikt in de kleur 038.


Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts