The Body Shop - Lip Juicers en Japanese Cherry Blossom-Collectie


Een nieuwe jaar, nieuwe kansen.... Voor velen die ik ken is het DE jaar van iemands trouw, van iemand die een kindje verwacht of dergelijke. Dat allemaal omdat die koppel stapel is op elkaar. The Body Shop helpt de geliefden onder ons altijd een handje als het gaan om unieke , romantische beautyspulletjes. Je mag dan stapelverliefd zijn op hem of haar, na het lezen van deze blog heb je nòg een nieuwe liefde ... de nieuwe valentijnsproducten van The Body Shop! Geniet van de lip juicers en de Japanese Cherry Blossom Strawberry Kiss-geurlijn.

Je kunt al een kleine preview zien van de komende artikelen hieronder :


LONG-LASTING MOISTURE Van fruity acai tot blueberry, juicy kiwi en kale, onze 5 nieuwe moisture-boosting lip balms bevatten community trade-sheaboter en zijn geïnspireerd op gezonde detox superfood smoothie-combinaties waar beautylovers dol op zijn. Je zou ze bijna opeten (maar, doe dit vooral niet!).

Te koop voor de prijs van : €9

EAU DE TOILETTE 


Onze nieuwe Japanese Cherry Blossom Strawberry Kiss Eau de Toilette is 100% vegan, cruelty free en bevat noten van sappige aardbeien, handgeplukte koudgeperste bloemblaadjes, voor een sprankelende bloemige geur, en subtiel geurende noten van pioenrozen en amber.

Te koop voor de prijs van : €27

BODY CREAM

Deze romige moisturiser zorgt voor een zijdezachte, gehydrateerde huid. Bevat community trade-sheaboter uit Ghana en voedende Babassu-olie uit Brazilë. Breng de Body Cream aan na een bad voor een onweerstaanbare zachte, heerlijke geurende huid.

Te koop voor de prijs van : €18

SHOWER GEL

Een zachtige, zeepvrije shower gel met community trade-honing uit Ethiopië dat zachtjes schuimt om de huid te reinigen en onzuiverheden te verwijderen.

Te koop voor de prijs van : €10
DE NIEUWE LIP JUICERS EN JAPANESE CHERRY BLOSSOM-LIJN ZAL VANAF FEBRUARI 2018 BESCHIKBAAR ZIJN IN ONZE WINKELS.
Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts