RUST : Met Rituals een Spa in je huis

Na een druk dagje op het werk, of een dagje school, zelfs na dat onze kids eindelijk het bedje in liggen, willen we allemaal even ons hoofd leegmaken. Het meest perfecte wat we kunnen doen is een badje nemen, douchen, kaarsjes thuis aandoen, en dergelijke. Gewoon dat spa-momentje thuis creëren doet zoveel goed!

The Ritual of Hammam-lijn is daarom perfect voor zulke momenten. Deze lijn is geïnspireerd op eeuwenoude reinigingstraditie en is zorgvuldig ontwikkeld om tegemoet te komen aan de behoeften van nu. Sluit uw ogen en ervaar de warmte van uw eigen Oosterse wellnessceremonie.
Je hebt eigenlijk vrij weinig nodig om jezelf helemaal van kop tot teen te ontspannen. 

Kijk hieronder naar de producten die zeker in je badkamer horen!


THE RITUAL OF HAMMAM BODY CREAM

Deze heerlijke body cream bevat biologische eucalyptus & rozemarijn, omdat hij een rijke en voedende body cream is, is hij ideaal om je huid te hydrateren en je tegelijk een ontspannen gevoel te geven. Perfect na je lange warme douche/bad.

Te koop voor de prijs van : €17,50

THE RITUAL OF HAMMAM FOAMING SHOWER GEL

Eerder bekend als Hammam Delight, deze foaming shower gel is zeker iets wat jij NIET mag missen. Net zoals hierboven bevat hij eucalyptus en rozemarijn , ingrediënten waar jij helemaal zen van word.
Deze is een schuimende douchegel die je dat spa-gevoel geeft.

Te koop voor de prijs van : €8,50

THE RITUAL OF HAMMAM MASSAGE OIL


Niets vind ik beter dan een lange massage. Helaas vind mijn man het niet leuk om te masseren, maar om gemasseerd te worden, haha. Heb jij meer geluk dan ik? Probeer dan zeker en vast deze verwarmende massage-olie. Hij bevat arganolie en eucalyptus voor een verkwikkende effect.

Te koop voor de prijs van : €13,50

THE RITUAL OF HAMMAM BATH OIL

Deze heerlijke badolie is perfect voor niet alleen een spa-moment, maar ook in de koude winter dagen, zodat wij onze huid extra kunnen verzorgen. Deze olie bevat arganolie & eucalyptus.

Te koop voor de prijs van : €13,50
Ben jij in to spa-momentjes? Wie niet! Neem zeker en vast een kijkje naar 1 van The Rituals-filialen of bezoek hun website.
Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts