Persoonlijk : Mijn doel voor 2018 + Tips


Ik ben niet iemand die aan voornemens doe, omdat we eerlijk gezegd er allemaal wel aan beginnen en uiteindelijk er nooit mee doorgaan. Maar dit jaar ga ik voor simpele doelen die ik 100% wil bereiken. Gewoon omdat ik me beter in mijn vel wil voelen, niet dat ik het al doe (lees meer in mijn laatste persoonlijke blog , maar ik wil bewuster zijn van bepaalde dingen. 

Het is erg belangrijk om je doelen simpel te houden en discipline hebben. Werk maand tot maand, en neem niet meer dan 3-4 doelen , want te veel kan je enorm hard afschrikken. Wat enorm kan helpen is om die doelen te bespreken met je vriend(en), je kunt ze waarschijnlijk samen doen als jullie gemeenschappelijke doelen hebben. 
Moet je een doel niet beginnen , of later beginnen, wilt het niet zeggen dat jij gefaald hebt. Wees lief voor jezelf, vergeef jezelf, en start de dag nadien met die doel in je hoofd en vergeet welke fout je gemaakt hebt. 

Maak je eigen doelen waar, zo bereik jij iets in jou jaar!


Mijn doelen : -Gezond blijven eten !

Met gezond eten wil ik niet alleen zeggen dat ik slaatjes eet, veel wit vlees of vis, veel fruit en veel sport. Die dingen zijn zeker belangrijk, maar wat ikzelf niet moet vergeten is dat de klok iets is waar ik naar moet kijken. Dat wilt zeggen dat ik na 19u niets meer ga eten. 
Het is niet de bedoeling dat ik dagelijks op de weegschaal ga staan, maar ik wil me gewoon goed voelen in mijn vel! Gelukkige mama, betekend gelukkige kids!- Huisje afwerken 

Wij wonen al enkele jaartjes in ons huisje, en sinds we kort van stijl verandert zijn, (Scandinavisch modern), willen we de overige kamers in handen nemen. De slaapkamer van de kids, onze slaapkamer, de keuken en de badkamer! 4 kamers die een likje verf nodig hebben en gordijntjes.- Genieten van de leuke momenten

Samen een daguitstap doen, op vakantie gaan, leuke gezinsspelletjes spelen, en dergelijke zijn momenten die 'vergeten' worden. Mijn kids genieten ervan als we dit doen en ik wil er een gewoonte van maken om leuke dingen te doen. Het hoef niet altijd ver te zijn. Ga eens naar de speeltuin, zwemmen, organiseer een kinderfeest!! Dit lijkt me heerlijk.Zoals jullie zien heb ik niet echt 'onmogelijke' doelen, tis gewoon een kleine reminder dat je niet veel nodig hebt in het leven om gelukkig te zijn!
Wat zijn JOU doelen? Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts