NEW - Skincare by The Body Shop : 'Roots Of Strength'

Voor fans van gezonde , natuurlijke producten weten we dat we al jaren vertrouwen hebben in The Body Shop. Bij problemen van een te glimmende huid of een doffe teint. Zelfs de eerste tekenen van huidveroudering! We weten gewoon dat deze gezichtsverzorging te vinden is in The Body Shop die creativiteit combineert met efficiëntie om ieder huidtype te verzorgen, zonder valse beloftes. Hun ruime assortiment productlijnen biedt voor ieder probleem en iedere levensfase een oplossing, om elke dag weer vol zelfvertrouwen je natuurlijke schoonheid te laten zien. 

Dit jaar onthult The Body Shop het ultieme geheim voor jeugdigheid en vitaliteit, geïnspireerd op de kracht van de natuur en de oude Chinese geneeskunde. Hervind de positieve energie van je huid, je lichaam en je geest met onze nieuwe skincare-lijn, Roots of Strength. 

Sinds jaar en dag gebruiken de Chinezen natuurlijke ingrediënten zoals plantenwortels om hun gezicht en lichaam te verzorgen. Gember, ginseng en muizendoorn zijn drie uitzonderlijke planten die bekend staan om hun vermogen om het immuunsysteem een boost te geven. Ze worden gebruikt in de traditionele Aziatische schoonheidsrituelen. Onze nieuwe verstevigende verzorgingsproducten van Roots of Strength zijn 100% veganistisch en bevatten de wortels van deze drie zeldzame en waardevolle planten , die goed werken tegen huidveroudering.

Ontdek hieronder de nieuwe lijn van de 'Roots Of Strenght'-collectie :

FIRMING SHAPING ESSENCE LOTION


Onze verfrissende lotion is een onmisbaar schoonheidsproduct om te gebruiken na het reinigen van je huid. Bij dagelijks gebruik bereidt de lotion je huid voor op een volledige behandeling met Roots of Strength. Deze lotion combineert de frisheid en lichtheid van water met het comfort van een hydraterende gel.
Bij gebruik van deze lotion voelt de huid zachter aan, is je huid gehydrateerd en word je huid gladder.

Te koop voor de prijs van : € 16 - (160 ml)

FIRMING SHAPING SERUM


Ons liftende serum verspreidt zich perfect over de huid en is gemaakt met 99% ingrediënten van natuurlijke oorsprong (je kunt ons vertrouwen, die overige 1% zit erin voor een goede reden!). Je hele gezicht wordt gehydrateerd, net als je hals en decolleté. Na 4 weken ogen rimpels minder zichtbaar en is de huid sterker.
Bij gebruik van deze product , dagelijks, word je huid steviger, sterker en voller.

Te koop voor de prijs van : €35 (30 ML)

FIRMING SHAPING CREAM


Onze zijdeachtige crème is ongelooflijk vol, maar niet vet. De licht kruidige geur en de verfrissende formule maken dit tot hét schoonheidsproduct voor een huid die wat versteviging kan gebruiken!
Bij gebruik van deze crème word je huid steviger, voller en sterker.

Te koop voor de prijs van : € 26 (50 ML)


Leuk weetje van The Body Shop :

The Body Shop verzorgt niet alleen je huid. Ze zetten zich iedere dag weer in om onze planeet, de dieren en de mensen te beschermen. Ze zijn ervan overtuigd dat ze een bedrijf kunnen runnen en tegelijkertijd iets goeds kunnen doen. Hun formules zijn ontwikkeld door experts en bevatten natuurlijke ingrediënten die op een duurzame en verantwoorde manier verkregen zijn, dankzij hun ontelbare community trade-samenwerkingen verspreid over 5 continenten. Bij The Body Shop staan innovatie en duurzaamheid voorop sinds 1976.
De volledige verzorgingscollectie , en andere, kan je testen en vinden in een The Body Shop-filiaal. Zowel België als Nederland.Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts