NEW - ‘Pilot by Mika’ : feestelijke collectie!!


Superleuk nieuws dit ... Mika ( de zanger van de meest vrolijke liedjes ever ) heeft een ongelofelijke samenwerking! Hij ontwierp de verjaardagscollectie van Pilot. Voor diegenen die Pilot niet kennen, het is een bekende pennenfabrikant, dat in 2018 namelijk 100 jaar bestaat. En dat wordt gevierd met onder andere de ‘Pilot by Mika’-collectie.
Het popidool liet zich voor deze reeks van zijn meest creatieve kant zien. Resultaat? Een kleurrijke, leuke en speciale collectie. 

Mika is al van kinds af aan een heuse Pilot-fan en is dan ook erg trots om aan dit project mee te werken. En dat onder het motto: voor de 100ste verjaardag mag het wat specialer zijn.

“Ik heb enorm veel liefde gestoken in deze speciale samenwerking. Voor mij voelt het dan ook alsof de cirkel rond is. Ik beleef mijn kindertijd opnieuw met Pilot. En deze keer heb ik de pennen zelf ontworpen. Dat vind ik heel spannend”, zegt Mika.

De ‘Pilot by Mika’ collectie wordt in januari 2018 gelanceerd. Vanaf dan kan je de pennen kopen in een breed scala aan winkels. Zo kan jij aan de start van het nieuwe jaar je favoriete designs in huis halen.


Pilot staat voor ‘happy writing’. Dat is plezier beleven aan schrijven, tekenen en krabbelen. En daarvoor ontwikkelde de fabrikant een pen voor ieders hand. Van klassieke balpennen tot vulpennen. Er is voor ieder wat wils. En het zijn de toppers uit deze verschillende categorieën die in de verjaardagscollectie onder handen werden genomen.

Zo werd ten eerste de V5-collectie opnieuw uitgevonden. Deze vloeibare inkt roller maakt al sinds de jaren 80 deel uit van het Pilot-assortiment, en is nog steeds een bestseller. Daarnaast werden ook de G2-gelrollers voorzien van een leuk design. Deze exemplaren waren al ’s werelds best verkochte gelpen. Ten slotte ontwierp Mika ook een feestelijke versie van de FriXion-pennen. Dit is Pilots best verkopende lijn. Dankzij de revolutionaire warmtegevoelige inkt kan je met deze pennen zo vaak als je wil van gedachten veranderen. De inkt is namelijk uitwisbaar en je kan er meteen weer overheen schrijven.

Wie is Pilot?

Pilot is een van oorsprong Japanse schrijfwarenfabrikant. Met al 100 jaar ervaring in het ontwikkelen van pennen, klom het bedrijf op naar de 2de plaats op wereldniveau. Onder het motto #happywriting leert Pilot de wereld plezier beleven aan schrijven, tekenen en kribbelen. En daarom ontwikkelden ze een pen voor ieders hand. De rode draad bij Pilot? Innovatie! Hun onderzoeken leverden al nieuwe vloeibare inkten, gel inkten en de populaire Frixion-technologie op. Daarnaast zet Pilot zich volop in voor milieubehoud door pennen te vervaardigen uit gerecycled plastic. #Happywriting voor een #happyplanet dus! 


Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts