NEW - Mijn 6 favoriete Youtubers ๐ŸŽฅ


Dat ik ben begonnen te bloggen , en af en toe ook vlog, komt vooral door al mijn Abbo's op de meest leukste youtubers! De volgende 6 bekende Youtubers zijn al jaren mijn favoriet . Ik vind het leuk om bij andere bloggers te lezen welke zij erg leuk vinden, dus waarom zou ik mijn ultieme favorieten niet delen met jullie?

Youtube-filmpjes of tutorials kijken doe ik vooral als ik mezelf klaarmaak en makeup aanbreng, of als ik strijk of dergelijke. Dat is gewoon mijn momentje om eventjes mijn favoriete volgertjes te zien. Het is gewoon heerlijk om eventjes nergens over te denken en toch leuke weetjes en dingetjes te zien van andere mensen. 

Laten we beginnen :


Mascha Feokistova (aka Beautygloss & Vloggloss) is een beautyblogger die ik al volg sinds 2007. Het is heerlijk om elke dag een vlogje van haar mee te pikken en eventjes meevolgen wat ze precies doet in haar leven. Ze heeft een geweldige hoofd-youtubekanaal (beautygloss) waar ze meer dan 608000 abonnees heeft, op haar 2de kanaal ( vloggloss) heeft ze ook al een hele ruim abonnees, +/- 280000. Ze deelt niet alleen haar leven maar ook toont ze veel DIY'S, makeuptutorials, shoplogs, en meer. Neem zeker een kijkje haar kanaal!! 

Ooooh, KathleenLights, zo een schatje. Ik ben haar 3 jaar geleden beginnen te volgen door mijn zusje. Ze had me enkele fimpjes van haar laten zien en ik was gelijk verkocht. Een ongelofelijke lieve, amerikaanse meid, die het hart op de juiste plaats heeft met leuke video's. Ze heeft een ruim groot publiek , met +3,500000 abonnees. Wie haar niet kent, ze heeft buiten deze tutorials ook een nagellak-lijn (KL Polish) en heeft ze veel collab's met Colourpop gehad. Neem alvast een kijkje op haar kanaal. 
Vera Camilla vind ik ook een supermeid. Ze is, ondanks ze enorm gekend is in Nederland, enorm met haar voetjes op de grond gebleven. Net zoals ik, delen we een gezonde kijk op iemands lichaam die niet perse dun moet zijn. (Om het zachtjes uit te drukken, is rond ok!!!) Het is heerlijk haar oppeppende gesprekjes te horen als ik me down voel. Ook zijn haar makeup-tutorials echt de moeite, ze geeft graag haar eerlijke mening over zowel budgetvriendelijke producten als high end. Ze doet het ook goed op haar youtube-kanaal. Daar heeft ze ongeveer meer dan 260000 abonnees! Heb je nog nooit een video van haar gezien? Geen probleem ;-)
ShaanXo is een toffe youtuber die enorm veel gegroeid is als het gaat om makeup-tutorials. Ik vind het heerlijk om haar video's te zien als ik op zoek ben naar een gewaagde maar toch speelse look. Het is heerlijk om haul's of unboxingvideo's van haar te bekijken tijdens het koken, opmaken, of huiselijke taken. Ze heeft appart ook eigen makeup uitgebracht en makeupkwasten. Het is dan niet verassend dat ze het goed heeft op haar kanaal. Ze zit rond de +3 000 000 abonnees en het groeit nog steeds. 
Serena Verbon , aka Beautylab, bekijk ik ook al enkele jaartjes. Wat begon bij haar als klein en lieve Youtube-tutorials is nu uitgedraaid als superwerk. Ik vind het heerlijk om haar huisvlogs en andere video's te zien. Door een of andere reden word ik altijd erg rustig als ik haar video's bekijk. Het is wel leuk dat ze haar leven , door de fame heen, toch heel sereen houd. En dat siert haar. Ze heeft op haar kanaal een +250 000 abonnees. 
Jamie Li is mijn ultieme favoriet. Sinds een jaar heb ik haar ontdekt door te scrollen op Youtube en ik heb nu al alle video's van haar gezien. Ze is een werkende vrouw en mama naar mijn hart. Haar kanaal zit vol met leuke video's, denk aan mode, beauty en lifestyle. Het is ook leuk om elke maandag een vlog van haar te zien waar je zowel haar leven volgt (in haar baan) als haar gezin. Ze heeft tot nu toe +37 000 abonnees en ze blijft maar groeien! 

Ik hoor heel graag wie jou FAVORIETE youtuber is .... Laat het me hieronder weten!
Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts