NEW : L.O.V - CODE: NUDE - 'The Eyebrow Collection'


Moet je L.O.V niet kennen, dit is een gloednieuwe beautymerk die exclusieve cosmetica verkoopt aan vrouwen die sterk zijn en enorm veel charisma hebben. Deze is zusje van Essence en Catrice ... Dus we weten dat de komende producten enorm de moeite zijn!
L.O.V viert de individuele vrouwelijkheid met een felbegeerde, beperkte collectie:  het is tijd voor L.O.V CODE: NUDE. De nieuwe onmisbare functies onderstrepen de natuurlijke schoonheid van elke vrouw .

L.O.V viert vrouwelijkheid met een limited collectie : L.O.V CODE: NUDE. Deze bevatten een heleboel producten die de vrouwelijkheid omhelst.
Neem hieronder een kijkje naar de nieuwste en geweldigste producten die binnenkort te koop zijn!

DE 'CODE NUDE'-PRODUCTEN :

EYEBROW POMADE & HIGHLIGHTER 

Vorm en accentueer de wenkbrauwen als een professional met deze perfecte combinatie Eyebrow Pomade and Highlighter: het water en veegvast product definieert de wenkbrauwen en creëert een ideale context voor expressief make-up stijlen. De kleurgecoördineerde highlighter biedt een verleidelijke indruk die glinstert en biedt de L.O.V-vrouw een elegante en glamoureuze look.

STAINING EYEBROW CUSHION Sensuele oogmake-up met een langdurig effect: de kleurende gel is verkrijgbaar in twee zwoele kleuren en is geschikt voor zowel koel als warm haartypes. De speciale formule garandeert een langdurig effect. Dankzij de innovatieve kussen is de bediening totaal ongecompliceerd en overtuigend resultaat: eenvoudig toepassen en geniet tot twee dagen lang van verbluffende getinte resultaat.

GROOMING EYEBROW GEL & OIL 


Voor perfect gedefinieerde wenkbrauwen en een onweerstaanbare, brede blik. De getinte gel is verrijkt met vezels en wordt geleverd in drie verschillende tinten voor een adembenemende wenkbrauwlook. De geïntegreerde olie zorgt voor een glinsterende afwerking.

EYESHADOW PALETTE 


'New Nudes' to fall in L.O.V with : Het nieuwe palet Eyeshadow onderstreept effectief de prachtige, intense vrouw. Van sensuele, zachte kleueren tot dramatische, omvangrijke tinten, met een matte of glinsterende afwerking - het moet liefde zijn.

EYEBROW DUO BRUSH  

Deze multifunctionele borstel is de ultieme tool voor echte wow wenkbrauwen! Het schuine einde is ideaal voor het aanbrengen van de pommade terwijl de kam vormt de wenkbrauwen voor een perfecte definitie.

MAKE UP BAG  


De premium make-uptas met een tweekleurige tint in zachte rosé en marmer is elegant en tegelijkertijd functioneel. Het biedt ruimte om al je favoriete L.O.V-schoonheden in te bewaren en is een echte blikvanger.The L.O.V CODE: NUDE Collectie is beschikbaar vanaf het begin van Februari 2018.Xxxsje Serafina

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts