NEW - Essence News : 'Girl Squad'Het is een vaste traditie geworden dat ik jullie altijd op de hoogte mag brengen van de nieuwste releases van Essence, en dit keer is het ook niet anders. Zelf word ik altijd gelukkig als ik de producten test en swatch waar ik zelf om schrijf. 

Vandaag wil ik jullie dit ook weer delen ... Vanaf Maart tot en met April 2018, zal Essence de nieuwe kwasten en sponjes aan jullie voorstellen die in hun collectie hoort. De kwasten hebben allemaal synthetische haartjes en lijken op een echte 'girl squid' met elk een andere look, zoals alle meiden daarbuiten!! 

Who run the world? GIRLS! 


ESSENCE GIRL SQUAD BLENDING BRUSH : 01 BLENDING BETTY


De ronde zachte haren maken het blenden van je oogschaduwkleuren erg makkelijk. Perfect voor elke makeup-look.

ESSENCE GIRL SQUAD ANGLED SMOKEY EYE BRUSH  :01 ANGLED ANGIE

Als je in to smokey eyes bent is deze brush je beste vriendin! Dankzij de rechte afsnijding van de haren is deze perfect gemaakt om een strakke , expressieve eyelook te maken. 

ESSENCE GIRL SQUAD EYESHADOW BRUSH : 01 EASY ELSA

De perfecte kwast voor de meest mooiste aanbreng van oogschaduw. Zij is snel en makkelijk om te gebruiken voor welke kleur ook. 

ESSENCE GIRL SQUAD BROW AND LINER BRUSH : 01 SLIM SELENA

De dunne, kleine haartjes van deze kwast zijn ideaal gemaakt om kleine , dunne streepjes te maken voor een strakke eyeliner of wenkbrauw(en) . 

ESSENCE GIRL SQUAD DEFINE & FADE LIP BRUSH : 01 LIPPY LILLY

Een strakke liplijn is erg belangrijk als je je favoriete lipkleur aanbrengt. Met deze geweldige kwast is het geen probleem. 

ESSENCE GIRL SQUAD FACE PERFECTOR BRUSH : 01 SOFT SOPHIE

De mooie ronde en zachte kwast is erg makkelijk in gebruik voor alle poederige texturen. Het geeft je huid een prachtige afwerking. 

ESSENCE GIRL SQUAD HIGHLIGHTING AND CONTOURING BRUSH : 01 CONTOURING CARLA

De lange haartjes in deze kwast maakt het makkelijk je gezicht te volgen als jij hierme je blush, highlighter of bronzen aanbrengt op je jeukbeenderen. Een echt pareltje! 

ESSENCE GIRL SQUAD CONCEALER BRUSH : 01 UNDERCOVER CARLY

Concealer aanbrengen met een kwast kan moeilijk zijn als je de juiste kwast niet gebruikt. Deze kwast van Essence heeft stevige haartjes (die kort tegen elkaar zitten) die het aanbrengen van een concealer erg makkelijk maakt ze op je huid te blenden. Deze is geschikt voor cream, vloeibaar of poedervormige concealers. 

ESSENCE GIRL SQUAD ALL-ROUNDER CREAM BRUSH : 01 FLAWLESS FONDA


Deze leuke kwast brengt perfect alle soorten cream-textuur makkelijk op je huid zonder iets extra product te absorberen in haar haartjes. 

ESSENCE GIRL SQUAD POWDER PUFF : 01 CLOUDY CHLOE

Zoals compact poeder of losse poeder kan makkelijk aangebracht worden met deze schattige kwast. Geschikt voor poeder op je gezicht en lichaam. 

ESSENCE GIRL SQUAD EYEBROW TWEEZER : 01 PRECISE PAULA

Bij mooie wenkbrauwen komt er ook werk bij kijken. Deze pincet met een coole girl power design hebben een makkelijke punt die kleine haartjes makkelijk kan verijderen. Keep your brows on fleek. 

ESSENCE GIRL SQUAD MAKE-UP SPONGE SET : 01 CUTE BUT CRAZY SQUAD

4 schattige sponsjes in verschillende kleuren en vormen die vloeibare, creamige en poedertextuur makkelijk in de huid geblend krijgt. 

De volledige collectie zal vanaf Maart 2018 tem April 2018 verkrijgbaar zijn in elke Kruidvat en Trekpleister-fliliaal!Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts