NEW- CATRICE Limited Edition - 'Blush Flush'


Geef toe, het is toch altijd heerlijk als er een nieuwe collectie uitkomt van Catrice. Deze keer deel ik met jullie een kleine preview van de komende nieuwe collectie 'Blush Flush'. 
De CATRICE Limited Edtion ‘Blush Flush’ tilt draping naar een hoger niveau. Verschillende texturen en veelzijdige blushtinten om mee te contouren en highlighten zorgen voor een prachtige, trendy teint.

Persoonlijk vind ik deze collectie erg uniek en luxueus uitzien. Zwart, goud en roze tinten vind je in deze collectie. Zeker een must voor je makeup-collectie. Je vind hieronder in een video de producten die gebruikt worden en vervolgens mijn info over de producten. I hope you enjoy it <3DOUBLE FACE BRUSH De dubbelzijdige kwast met synthetische haren is flexibel in te zetten. Met de zwarte zachte haren breng je poeder mooi egaal aan op de huid. De lichte kant van de kwast met rechte haren is ideaal om een romige textuur perfect met de huid te laten blenden. 

Te koop voord de prijs van : €4,99

OMBRÉ BLUSH PALETTE 

Het blushpalet met zachte poedertexturen bevat verschillende tinten met effecten die variëren van mat tot glinsterend. Met prachtig kleurverloop en een scala aan toepassingsmogelijkheden: voor een stralende en frisse teint. 
Verkrijgbaar in 2 kleuren : C01 Blurred Orange en C02 Vibrant Pink

Te koop voor de prijs van : €5,59

FLUID GLOW De vloeibare textuur geeft je make-up een glanzende finish en is ideaal te doseren door middel van een pipetje. De Fluid Glow kan solo worden gebruikt, maar ook als basis onder je poeder. De glow is een ware must-have voor je make-upcollectie! 

Te koop voor de prijs van : €4,99

CUSHION POWDER CHEEKS De romige poedertexturen bevinden zich in de dop van deze handige stick. En de sponsapplicator maakt het aanbrengen van je blush wel heel gemakkelijk. Ideaal voor onderweg! 
Verkrijgbaar in 2 kleuren : C01 Tanned Rose en C02 Tawny Apricot

Te koop voor de prijs van : €4,99

BLUSHING MOUSSE Deze mousse biedt een prachtige matte dekking en de sponsapplicator maakt het aanbrengen supergemakkelijk! De mousse is perfect te gebruiken als basis onder poedertexturen. 
Verkrijgbaar in 3 kleuren : C01 Orchid,  C02 Blushed TANtation, en C03 Dusted Rose

Te koop voor de prijs van : €3,99

BUTTER TO POWDER BLUSH 

De boterige textuur transformeert op de huid in een prachtige tint met een poederachtige finish. In drie bijzonder frisse kleuren die zeer goed dekken! 
Verkrijgbaar in 3 kleuren : C01 Vibrant Pink, C02 C03 Peach  Parfait, en Raspberry Sorbet

Te koop voor de prijs van : €3,99De gehele collectie is beschikbaar in een Kruidvat en Trekpleister-filiaal. Hij is beschikbaar tot en met Februari 2018.
Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts